måndag 22 maj 2017

Hitta lättheten i sexlivet

När är sexlivet bra?

Du skulle säkert kunna rada upp en massa argument för när ett sexliv anses vara tillfredsställande och bra. Ju fler kriterier du uppger, desto svårare att uppnå målet, men svaret är enklare än du tror.


Juckande rabbit

Tänk att bara kunna luta sig tillbaka och bli optimalt tillfredsställd. Om du har en Lover rabbit så är det faktiskt möjligt. Denna rabbit juckar fram och tillbaka samtidigt som kulorna roterar och du får kraftfull klitorisstimulans.


Sätt dig och njut

Om du verkligen vill luta dig tillbaka och bara njuta så kan vi tipsa om FF Fantasy lounge.
NU 2.199 kr (ord.pris 2.999 kr)


Allt om sex

Vi har gjort det lätt och enkelt för dig att hitta all information du behöver för att lära dig mer om sex och relationer. Se vår sammanställning av alla våra artiklar.


Utan sex länge?

Om du har varit sexuellt inaktivt under längre tid så kan det på sikt medföra erektionsproblem. Detta för att svällkropparnas muskeltrådar då kan ha blivit mindre elastiska. Det blir då svårare för blodet att rinna till.
Du kan då enkelt och lätt få tillbaka erektionsförmågan genom att använda en potenspump under en tid.


Onanimaskin

Autoblow 2 är en riktig onanimaskin som är perfekt för dig som bara vill luta dig tillbaka och njuta. Autoblow 2 är utformad som en mun för att ge dig en känsla av avsugning.


Nyhet

Funky bullet purple är en behändig liten vibrator som är lätt att använda. -En vibrator för dig som alltid vill vara redo!
Kom ihåg

Söndag den 28 maj är det Mors dag. Har du hört talas om att den 28 maj också är den stressfria dagen?
Bästa presenttipset: Hot stone stenar
Vi på Lustjakt önskar dig en bra dag!

Inga kommentarer: