söndag 3 maj 2015

Värm upp din partner 

Tänd upp lusten


När du ska baka så vet du att resultatet blir bäst om du väntar tills dess att ugnen är varm innan du sätter in kakan.
Nu kanske det var en konstig jämförelse men det är precis samma sak vid sex. Innan vi har penetrerande sex så blir det oftast bäst och skönast om båda parter är uppvärmda och redo för detta.
Hur förbereder du sexakten?
 

 
 

Håll lågan levande


Väck tanken på sex
Genom att sms:a eller ringa till din partner under dagen och egga upp varandra så har du väckt upp en åtrå, en längtan efter sex.
Kärleksord och smekningar
När du träffar din partner efter jobbet så låter du passionens låga brinna genom att ge din partner flirtiga ögonkast och viska ömma kärleksord.
Beröring
Att regelbundet röra vid varandra är viktigt av många skäl. Genom beröring skapas en tillgivenhet och bandet stärks i relationen. Beröring minskar stressen i kroppen och ökar produktionen av könshormoner.
Se ut ett kärleksrum
Lusten att älska ökar i ett rum som känns tryggt och sensuellt. Kroppen påverkas av synintryck, ljud och lukter. Vi påverkas av omgivningen och om vi tidigare haft bra sex på en viss plats så minns kroppen det och reagerar därefter.
Ta bort det som distraherar
Ha helst inte jobbdator, tv och liknande i samma rum där du har sex. Det är lätt att du blir distraherad och börjar tänka på jobb eller annat som inte hör kärleksakten till.
Belysning
Det kan vara svårt att vara fokusera på sin partner eller vara närvarande för varandra när man måste treva efter varandra i mörkret. Många vill heller inte ha helt upplyst. Ett mellanting kan vara att ha ett stearinljus tänt som också ger en sensuell känsla.
Vill du veta mer om förspel?
Läs artiklarna Förspel och Lär dig mer om upphetsningsfasen

 
 

 

Produkttips vid förspel 


Vill du få tips på vad du kan använda för produkter vid förspelet så kan du gå till kategori - Praktiska sextips - Förspel
Bilden visar spelet Förspelet - För dig som vill att förspelet ska vara länge. 
 

 
 

Behåll lusten livet ut

Genom att regelbundet ha sex så kan du lättare bibehålla din sexuella förmåga och lusten till sex ökar oftast ju mer sex vi har.
Ibland handlar det inte om att vänta tills lusten infinner sig utan att veta hur du ska väcka upp den. 
Vi på lustjakt önskar dig en lustfylld dag!
 
 


 

"Livet är fyllt av små stunder. Njut av dem." 
                                       Astrid Lindgren
 

Inga kommentarer: