söndag 10 maj 2015

Öka din sexuella potential 

Utveckla ditt sexuella jag


Sexdriften är en av våra basala drifter men på vilket sätt sexualiteten uttrycks är väldigt olika beroende på våra förutsättningar, inlärda beteenden och tidigare erfarenheter.
Vill du gräva lite djupare i din sexualitet så kan du svara på några frågor som gör att du får en ökad kunskap om dig själv.
Genom kunskap kan vi lättare förändra nuläget och växa i vår sexualitet.

Bilden visar plagget Petronella, one size.
Läs mer
 

 
 

Bra eller dåligt?

Om du tycker något är bra eller dåligt beror på vad du jämför med. Om du jämför med någon som till synes har det sämre så är du tacksam och tycker att du har det ganska bra. Om du däremot jämför med någon som till synes har ett fantastiskt sexliv så är det lättare att känna sig missnöjd. Jämförelsen kan till och med förstärka ditt eget missnöje.
Det har också betydelse hur sann och ärlig du är mot dig själv. Om du är genuint tillfreds så kan du utan problem gratulera andra till deras lycka.
Ett exempel är om du och din partner träffar ett annat par som grälar mycket. Ni kan då tycka att ni har ett bra förhållande för ni grälar minsann inte. Om ni däremot skulle träffa ett par som öppet, visar sin heta kärlek så kan det vara lätt att känna ett sting av avund om ni inte själva har det så. –”Så kysser inte du mig.”
Det där lilla stinget av avund är bra att ta fasta på för det kan vara en liten fingervisning om att du önskar mer passion. Frågan du bör ställa dig är HUR uppnår jag mer passion. Svaret är lika enkelt som svårt. Var mer passionerad.
Ibland är det också bra att inte jämföra alls utan helt enkelt fundera på om du lever efter dina egna önskemål och värderingar. Fundera på vad är viktigast för dig i ditt sexliv, i din relation och i ditt liv för att du ska må bra? 
LYCKA TILL!

 
 

 

NYHET

One golden max ring är en nyhet som ger båda parter mer stimulans under kärleksakten.
Vibrationerna är tryckstyrda men kan även vibrera hela tiden.
Den långa svansen ger en extra dimension av njutning som måste testas.
Pris 249 kr
 

 
 

Sanningen bakom

Efter att du har ägnat dig åt att blicka inåt på ditt sexuella jag och ditt sexliv så kommer vi i de nästföljande nyhetsbreven sätta ljuset på våra mest vanliga myter om sex. 
En myt är att fingrarna avslöjar längden på mannens penis. Stämmer detta? Läs mer om detta i nästa nyhetsbrev.
Vi på lustjakt önskar dig en underbar dag!

Bilden visar ett bedårande 2-delat set för 249 kr. Läs mer om Beatrice one size
 
 


 

"Äkta rikedom är förmågan att uppleva världen fullt ut." 
                                       Henry David Thoreau
 

Inga kommentarer: