måndag 23 februari 2015

Diskret njutning 

Hemlighetsfull design

Många efterfrågar en sexleksak som inte ser ut som en sexleksak. Även om sex är helt naturligt så vill vi inte alltid skylta med våra leksaker.
Här får du tips på sexleksaker som har en mycket hemlighetsfull design. Di hittar fler i kategorin Diskreta sexleksaker.
Bilden visar en nyhet från Picobong. En multiprodukt för dig som vill ha ett kreativt och varierat sexliv.
Läs mer om Transformer 
 


Till sminkväskan

Vill du ha en vibrator som liknar något helt annat? Vad sägs om läppstift, mascaraborste och läppbalsam som lätt kan förvaras i sminkväskan. Ingen kommer ana din hemlighet!
Klicka på bilderna för att läsa mer om de olika produkterna.

 
 

 
 
 

 
 

I badrummet

Badrummet kan vara det perfekta stället att få några minuter för sig själv. Vad passar då bättre än att ha en vibrator förvarad där, perfekt kamouflerad dessutom.

 
 

 
 
 

 
 

Mannens hemlighet

Mannens hemligheter kan t ex dölja sig i en ölburk, ficklampa eller ett diskret ägg.

 
 

 
 
 

 
 

Visste du att...

zinkbrist kan orsaka sänkt sexlust. Det går till exempel åt mycket zink vid bildandet av spermier. Ju oftare mannen har utlösning, desto mer livsmedel som innehåller zink behöver mannen äta. Effekten av ökat zinkintag kan ge ökad sexlust och intensivare orgasmer. 

 

Det är ingen slump att ostron har blivit känd för sina lusthöjande egenskaper. Ostron innehåller väldigt mycket zink. Vill du veta mer om vilka livsmedel som höjer din sexlust? Läs artikel Ät dig till bättre sexliv
Ha en fortsatt bra dag önskar vi på Lustjakt!
 
 

 
 


 

"Om man vägrar se bakåt och inte vågar se framåt så måste man se upp." 
                                                  Tage Danielsson
 

Inga kommentarer: