torsdag 8 januari 2015

Sexleksaker - årets vinnare
 
 

Vinnare 2014

Vi på Lustjakt har röstat fram ett antal produkter som Årets vinnare 2014. De är produkter som utmärker sig lite extra och som vi tycker är väl värda att testa. 
Klicka på bilden för att läsa mer om respektive produkt.

 
 

 
 
 
 

 
 

 
 
 
 

 
 

 
 
 
 

 
 

Visste du

att känslor som uppskattning, omtanke, uppriktighet, förlåtelse och kärlek får oss att må bra på mer än ett sätt. Studier visar på att dessa så kallade hjärtkänslor* har en stor positiv påverkan på kroppens inre balans och fysiska hälsotillstånd. 
Inre balans verkar också uppnås lättare när vi upplever något som glädjefyllt och behagligt och när vi upplever en närvaro i sinne och kropp. Sinnligt och kärleksfullt sex är med andra ord kanske den bästa hälsoinvestering vi kan ge oss själva.
Dessa känslotillstånd är ofta förknippade med de känslor vi upplever i en relation. Det är också en av förklaringarna till att de som lever i en kärleksfull relation rent generellt både lever längre och är friskare än andra.
Motsatsen är när vi skapar en inre obalans, vilket t ex kan ske när vi tänker på saker som är upprörande, när vi förminskar oss, när vi tycker något är obehagligt, när vi har en måste-känsla eller när vi tänker utan att känna eller uppleva. Skulle vi översätta detta till en sexuell handling så förstår vi att det är viktigt att vi har sex på lika villkor och att vi inte känner någon press att vi måste ha sex eller att uppnå orgasm.
Tänk är det inte fantastisk att när vi upplever kärlek till något eller någon så spiller kärleken automatiskt över på oss själva och ger oss tillgång till vår fulla potential.

 
 

Praktisera uppskattning

Att känna uppskattning är ett mycket effektivt sätt att omgående må bättre.
Vad uppskattar du mest i ditt liv? Hos din partner? Hos dig själv? I ditt sexliv? Vilken sexleksak uppskattar du mest?
Avsluta varje dag med skriva ner alla saker du uppskattat under dagen som gått. Ju mer du övar dig på att känna uppskattning desto längre kommer din lista att bli. 
Vi på Lustjakt tackar för året som gått och vi vill att du ska veta att vi uppskattar att ha dig som kund. Hoppas du uppskattat våra nyhetsbrev. 

Många uppskattar sexiga underkläder. Bilden visar ett 2-delat sätt för 249 kr.
Läs mer
 
 

 
 


 

"Börja nu att leva och räkna varje dag som ett liv för sig ." 
         
 

Inga kommentarer: