måndag 22 december 2014

Vad vill mannen ha?


      

 

Förberedelsens tid

Snart är det jul och nyår och många ser fram emot extra ledig tid med nära och kära. Nu är det hög tid att förbereda en nyårspresent* till din älskade man.
*Om du har tur så hinner den komma till julafton om du beställer idag men vi kan inte garantera detta.
Låt dig inspireras!Bilden visar korsetten Marie, pris 549 kr. Finns i storlek XS/S och  M/L
 

 
 

Ge honom en nyårsnatt att minnas

Om du inte har använt något onanihjälpmedel, en s k lösvagina, när du tillfredsställer din man så kanske det kan vara en ny erfarenhet för båda.

 

Tips

Pinky master är en lösvagina med mycket hudkänsla och knottror inuti för att ge mer stimulans. Den har ett hål rätt igenom vilket gör att den passar alla storlekar. Den blir dessutom lätt att rengöra. Läs mer
 
 

 
 

 
Varför inte börja med att ge din man tusen kyssar, dvs du överöser honom med kyssar. Gå uppifrån och nedåt. Ägna mycket tid åt ansiktet, halsen och nacken som är känsliga områden. Ge lite sugande kyssar på kinderna och läpparna och glöm inte kyssa ömsint på ögonlocken. Fortsätt kyssa händerna, fingrarna, bröstet, magen och ner över låren. Låt honom få vänta lite på de mest intima kyssarna. Det är hans tur att få njuta länge.
Nu kan du börja med att kyssa hans penis och pung. Dra undan förhuden försiktigt och låt ollonet framträda. Dra förhuden fram och tillbaka över ollonet i mycket sakta rörelser samtidigt som du kysser ollonet och låter tungan spela runt i cirklande rörelser. Precis vid strängen under ollonet (frenulum) kan du låta tungan dröja kvar lite extra, där brukar mannen vara extra känslig.
Smörj insidan på Pinky master med vattenbaserat* glidmedel för att ge honom en skönare känsla. Du kan också smörja in hela penis med glid och låta insmörjningen vara en del av en skön massage. Efter att han har fått erektion kan du sätta på en potensring nere vid penisroten för att han ska behålla ståndet och kanske också uppleva en skönare känsla.
Nu får du experimentera lite och se vad han tycker är skönast. Trä på lösvaginan på penis och för den fram och tillbaka. Långsamt och försiktigt. Snabbare och hårdare. Vad är skönast? Smek pungen och området runt mellangården som oftast är mycket känsligt för beröring.
När du känner att han börjar närma sig klimax så kan du ta det extra försiktigt. Titta honom i ögonen och följ med i hans andhämtning för att uppleva njutningen tillsammans med honom. 
Tips: Smörj in ollonet med ett stimulerande medel för extra njutning.
LYCKA TILL!
* Produkter i material med mycket hudkänsla, som t ex Loveclone, ska talkas/pudras för att behålla sin hudkänsla. Dessa material mår bäst av vattenbaserat glid.
 


 
 
 

Glidmedel

Lube 4 you är ett neutralt och bra vattenbaserat glid. 100 ml. 109 kr. Läs mer
 

Mega penis

Vitaliserande kräm med bockhornsklöver för ökad blodgenomströming. 75 ml. 159 kr. Läs mer 
 

Potensring

Perform rings har stor flexibilitet och bra grepp.
3-pack. 149 kr. Läs mer
 

 
 

Vill du veta mer?

Det finns flera artiklar som ger dig tips på manlig njutning. Här nedan ser du några.
Vi på Lustjakt önskar dig en riktigt God Jul!


Bilden visar dräkten Bunny girl, one size. Pris 249kr. Läs mer  
 
 

 

"Verklig styrka är ofta att ge med sig."
 


Sista chansen

Du kan fortfarande köpa en hemlig julklapp för endast 20 kr.
I vår julklappssäck ligger klappar som väntar på sin ägare. Där finns allt från produkter du kan använda i förspelet till mer avancerade leksaker för fulländad njutning.
Julklappen hittar du i kassan.

Inga kommentarer: