måndag 12 januari 2015

Mera sex 

Nyårslöfte 2015?

Kanske gav du dig själv ett nyårslöfte att ha mer sex 2015. I så fall kan du kanske ta hjälp av tipset nedan för att få ett mer njutbart liv.
Bilden visare Silicone bend buddy. En nyhet med 10 sköna vibrationsval.
Läs mer
 

 
 

Tips för mer sex

Sexlivet är en del av livet och hur mycket sex du har blir också på sätt och vis en spegling av vad du prioriterar och värdesätter i ditt liv. Du blir bra på det du gör. Vill du bli bättre på att njuta och ha mer sex så får du helt enkelt lägga ett större fokus på njutning.
Njut mer  i vardagen
Genom att hitta fler tillfällen till njutning i livet så blir inte steget så långt att även njuta mer i sängen. Kropp och sinne är då redan inställda på njutning.
Börja redan på morgonen med att njuta av den varma goda sängen några minuter. 
Ta en skön promenad och njut av dina sinnesintryck och känn glädjen av att få röra på sig.
Njut av ett varmt och doftande bad.
Ta varje tillfälle till att flirta, kela, kyssa och njuta tillsammans med din partner för att behålla glöden även utanför sängen. - En slocknad låga är svårare att få att brinna.
Om du sätter fokus på njutning så kommer du att finna många saker att njuta av. Hjärnan fungerar lite som en målsökande robot. Den letar upp det du söker efter.
LYCKA TILL!

 
 

 

Läs och njut

Att läsa finner många vara njutningsfullt. Att läsa om njutning ger dubbel njutning.
 
 

Njut i bad

Njut lite extra i badet med en hemlighetsfull sexleksak.
 

 
 

Kvinnlig olust - en myt?

Den kvinnliga sexualdriften är inte mindre än mannens men kvinnan avsäger sig oftare sex än mannen. Två vanliga anledningar till detta är att de inte får den tid de behöver för att kunna njuta fullt ut och för att de inte njuter tillräckligt av vanligt penetrerande sex. Många kvinnor upplever också sexlivet som tråkigt, oromantiskt och utan finess och avstår hellre.
Nästa nyhetsbrev kommer därför handla om kvaliteten på sexlivet. Vi tror att båda parter ibland kan tycka att sexlivet är slentrianmässigt, oinspirerande och tråkigt? Hur upplever du ditt sexliv?
Ha en fortsatt bra dag!

Nyinkommet - Bedårande 2-delat set för endast 249 kr. Läs mer
 
 

 
 

 

"Lidelsefullt hat kan ge mål och mening åt ett tomt liv." 
Eric Hoffer, amerikansk filosof
 

Erbjudande

Testa en potensring. Många män upplever att de får ett hårdare och större stånd när de använder en ring. En del tycker också att det blir skönare och att de kan hålla på längre. Just nu kan du ta tre och betala för två. Pröva dig fram vilken ring som passar dig bäst.


Inga kommentarer: