måndag 15 december 2014

Vad kvinnor vill ha


Villrådig?

Vet du inte vad du ska ge till din älskade i julklapp? Här kommer ett förslag som förhoppningsvis din kvinna kommer att uppskatta.

 
 

 

Till kvinnan

Ge henne g-punkststaven Slimline G diamond. Pris 249 kr. Läs mer
Varför?
Den har en perfekt design för att stimulera g-punkten och vibrationerna är kraftfulla och steglösa vilket ger stor valfrihet. Dess design gör den dessutom mångsidig.
Se tips nedan hur du kan använda staven.
 

 
 

Ge henne en jul att minnas

Lär dig utnyttja mångsidigheten hos Slimline-staven för att ge din partner en maximal upplevelse.
Du kan börja med att låta stavens vibrationer massera din partners rygg. Det går bra att använda staven utanpå kläderna. Vill du ha henne naken så kan det kännas bättre för henne om du använder en massageolja, då glider staven lättare.
Fortsätt gärna att använda staven under fötterna. Glöm inte att massera tårna mellan dina fingrar. -Himmelskt skönt!
Smörj in staven och slidmynningen med ett silikonbaserat glidmedel. Utforska slidans insida med staven men vänta med att sätta på vibrationerna. Se till att du vänder på staven så att alla slidväggarna blir masserade av stavens klotrunda topp. Stanna till ibland och massera med mindre rörelser. Ge akt på hennes stön och hur hennes kropp reagerar så att du vet om hon tycker det känns skönt eller inte. Låt njutningen få ta tid.
Fortsätt med en fjärilslätt beröring på klitoris, med tungan eller ett finger. Du kan också låta staven smeka klitoris och runt slidmynnigen. Se bara till att du inte trycker för hårt mot klitoris med staven. Var lätt på handen.
Sätt på vibrationerna och gå tillbaka till att massera slidväggarna inne i slidan. Börja på lägsta hastigheten. Låt staven då och då glida ur för att stimulera klitoris.
Underlätta för henne att få orgasm genom att låta staven massera g-punkten medan du samtidigt stimulerar klitoris på det sätt hon gillar bäst. Använd tungan, handen, finger eller en klitorisvibrator. Du kan också smörja på ett stimulerande medel på klitoris för att öka njutningen.
LYCKA TILL!

 
 

 
 
 

Massageolja

Massage nectar är en ätbar massageolja som blir varm när du blåser och masserar på det insmorda området. 75 ml. Pris 110 kr. Läs mer
 

Glidmedel

Pjur woman är ett mycket bra glidmedel, speciellt framtaget för kvinnors känsliga underliv. 100 ml. Pris 219 kr. Läs mer
 

Ökad känslighet

Viamax sentive gel appliceras på klitoris för att öka känsligheten och underlätta orgasm. 50 ml. 279 kr. Läs mer
 

 
 

Mannens tur nästa vecka

I nästa veckas nyhetsbrev får du tips på hur du kan ge din man en lustfylld och minnesvärd nyårspresent* och få en bra start på nya året - en lustfylld kick-off i samlivet.
*Nästa veckas nyhetsbrev kommer den 21 december. Det är precis på gränsen om du vill hinna få din beställning innan jul.
Ha en bra dag önskar vi på Lustjakt.


Bilden visar klädesplagget Surprise, one size. Pris 349 kr. Läs mer 
 
 


 

"En maskin kan göra femtio vanliga människors arbete - men ingen maskin kan göra en ovanlig människas arbete."
 

Inga kommentarer: