tisdag 7 januari 2020

Krydda samlaget



Öka känslan under samlaget

Rent fysiskt så kan vi inte komma varandra närmare än när vi sammanför våra kroppar i ett samlag. De flesta håller nog med om att sex är njutfullt men det finns en del man kan testa för att göra det ännu skönare. Höj njutningen en extra nivå med hjälp av sexleksaker som ger optimal och bekväm stimulans under samlaget och tar er till en explosiv avslutning. Klicka också in på artikeln med tips och vägledning för hur ni på olika sätt kan variera och uppdatera den klassiska missionärsställningen till nya spännande varianter att njuta av.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

59 kr

Veckans värdekod

En vibrerande ring ger båda det lilla extra vid samlaget. Kraftfullt stånd och skön klitorisstimulans på samma gång! Använd värdekod BINGO i kassan så köper du Bingo Banger Ring för bara 59 kr. Ord. pris 129 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-01-12
Mer om ringen

Förnya klassikern

Missionären är en klassiker vad gäller samlagsställningar. Trots att det är den vanligaste ställningen så anses ofta missionären som fantasilös och gammalmodig. Med enkla förändringar så kan ni uppdatera missionären och variera njutningen. Läs, inspireras och testa!
Läs tipsen här

Produkttips

Den ultimata samlagsprodukten!!! We Vibe Sync är ställbar för att passa olika kroppsformer och placeras så att de 2 motorerna vibrerar mot klitoris och g-punkt. Den sitter bekvämt i under samlaget utan att vara i vägen och ger en magisk stimulans. Mannen känner också av vibrationerna och stimuleras samtidigt. Dessutom kan den styras via app av så att han kan vara delaktig i hennes sexuella njutning även om man befinner sig långt ifrån varandra. Storsäljare med toppbetyg + + + + +
Visa We Vibe Sync
Visa fler We Vibes
 
We Vibe The Rabbit är nyheten bland We Vibes populära samlagsvibratorer. Placera kaninen mot klitoris och den andra delen i slidan.The Rabbit har en motor i den yttre delen, som ger ordentligt tillfredsställande klitorisstimulans. Den andra delen ligger mot g-punkten och ger extra tryck då han penetrerar och glider mot den sköna baksidan. Starta vibrationerna med fjärrkontrollen och njut! Ej appstyrd.
Visa We VibeThe Rabbit
Visa fler Nyheter
 
Tunga små kulor som du stoppar in i slidan vid samlag. De rullar runt och ger skön massage för mannens ollon och stimulerar lustfyllda punkter inne i slidan. Detta set innehåller tre par kulor med olika vikt och storlek så att du kan variera och utforska de olika möjligheterna.
Visa Ben Wa Balls Set
Visa fler samlagskulor
 
Att ha samlag bakifrån, så kallad doggie style, gör att penetrationen blir djupare. Dessutom kan penisen lättare träffa kvinnans g-punkt som gör att det blir extra skönt. Denna sele ger ett bra grepp och gör det lättare att komma nära och djupt.
Visa FF Do It Doggie
Visa mer för positioner
 
Med en vibrerande plugg i hennes rumpa blir det extra skönt under samlaget. Vibrationerna känns igenom slidväggen och det blir en trängre känsla. Analstimulans under samlaget kan dessutom göra att hennes orgasm blir mer intensiv.
Visa Butt Ez Plug
Visa fler pluggar
 
Spännande string som ger båda stimulans under samlaget. Kulorna löper ner längs blygdläpparna och runt slidmynningen och stimulerar de känsliga nerverna som förgrenar sig ner från klitoris. Samtidigt ger kulorna honom en otroligt skön massage runt penisskaftet under samlaget. Precis ovanför kulorna finns det en liten vibrator som gör att båda kan njuta av sköna vibrationer.
Visa Lovers Thong
Visa mer för par
 
Ett glidmedel är det absolut enklaste sättet att förhöja njutningen under samlaget! Halt och skönt utan risk för att bli öm. Silikonbaserat är superhalt och håller glidförmågan mycket länge. Vattenbaserat är en bra starthjälp och ger mer friktion efter hand. Scendero Dream Glide är våra absolut populäraste glidmedel.
Dream Glide Silicone
Dream Glide Water
 
Vill du blända din nya älskling med en galen idé? Eller pigga upp ett långt, kärleksfullt förhållande? Eller pröva något helt nytt bara för att det är kul? Hitta inspiration för att krydda sexlivet med någon av de 365 ställningarna ur denna bok.
Boken Kamasutra 365 ställningar

Veckans sextips

Be din partner blunda och att vara inaktiv och bara ta emot och känna. Låt din tunga sakta vandra över din partners läppar, både på utsidan och insidan. Variera med att sticka in tungan och för den ut och in. Lusten börjar flöda och snart kommer antagligen inte din partner att kunna låta bli att besvara din behandling. Ett mjukt bra sätt att påbörja en vildare avslutning!
Veckans roliga bild

Veckans roliga

En kille går in på konditoriet och säger till tjejen bakom disken,
-Jag vill ha fyra stycken wienerbröd.
-Vi har ett specialerbjudande idag, sex för tio kronor, säger tjejen.
-Ahh, okej då struntar jag i wienerbröden.

Veckans Citat

”Ingen kan gå tillbaka och starta en ny början, men alla kan börja idag och skapa ett nytt slut.”
Maria Robinson

Inga kommentarer: