måndag 13 januari 2020

Tips för tillfredsställande sexliv


Vanliga frågor om sex

Sex är ett av våra grundläggande behov och därför en viktig del av våra liv. Ibland fungerar inte det intima livet helt optimalt och många frågar efter vägledning för att få ett bättre fungerande sexliv. Här nedan har vi sammanställt några av de frågor som ofta dyker upp, tillsammans med de tips och råd vi ger för att öka chanserna till ett tillfredsställande samliv. Kanske någon av frågorna är något som du själv upplever, funderar över eller som du kan få tips från som förbättrar och utvecklar ditt eget sexliv.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

Halva priset

Veckans värdekod

Spännande vibrerande ägg som är självlysande i mörkret. Kraftiga vibrationer som kan ge intensiv stimulans på kroppens erogena zoner. Använd värdekod GLOW99 i kassan så köper du Glowing Egg för bara 99 kr. Ord. pris 199 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-01-19
Visa Glowing Egg

Frågor om sex

Orgasm

Jag har jättesvårt att få orgasm, och ibland går det bara inte. Vet ni något som kan hjälpa mig?
SVAR: Känsligheten kan variera stort och en del kvinnor kan behöva riktigt intensiv och kraftfull stimulans av klitoris för att få orgasm. Ett stimulerande medel som ökar blodgenomströmningen och gör dig känsligare, tillsammans med orgasmmaskinen Satisfyer kommer med största sannolikhet hjälpa dig att lättare nå orgasmens klimax. Knipträna även med knipkulor för att få vältränade muskler i bäckenbotten. Det underlättar orgasm och gör den dessutom mer intensiv.
Holy Mary Climax Oil är en av marknadens kraftfullaste produkter vad gäller stimulerande medel. Bara en enda droppe av oljan applicerad på klitoris eller mannens ollon och har en intensiv effekt som känns redan efter 15-30 sekunder. Den varma, pirrande och pulserande känslan som uppstår gör det lättare att nå klimax och uppleva en intensivare känsla.
Visa Holy Mary Climax Oil
Visa fler stimulerande medel
Satisfyer
Fulländad klitorisstimulans! Satisfyer PRO Plus ger dig det bästa av två världar - pulserande tryckvågor och vibrationer för intensiv njutning. Oslagbar för dig som har svårt att få orgasm men fantastisk för alla som vill uppleva en intensivare tillfredsställelse.
Visa Satisfyer PRO Plus
Visa fler Satifyers
Knipkulor
Alive knipkulor är bra standardkulor som passar de allra flesta som vill knipträna och få starkare bäckenbottenmuskler. De är tillverkade i hudvänligt silikon för en trygg användning och har en något oval form som gör dem lätta att föra in.
Visa Alive Knipkulor
Visa fler knipkulor
 
Jag kommer fort och min tjej får nästan aldrig orgasm under samlaget...
Har ni något tips för oss?
SVAR: Du kan testa ett fördröjande medel som tar bort lite av stimulansen och gör att du kan fördröja utlösningen en stund. En kondom eller ett penisöverdrag kan också minska känseln. De flesta tjejer behöver stimulans av klitoris för att få orgasm. Ni kan testa olika ställningar för att hitta en position där klitoris blir stimulerad. Många gånger kanske det ändå inte räcker till, så extra stimulans kan behövas. En vibrerande ring är perfekt i detta fall. Ringen klämmer åt vid penisroten och kan göra att du kan hålla på lite längre. Samtidigt får hon extra klitorisstimulans av ringens form och vibration. Ni kan även ha extra långt förspel så att hon är riktigt upphetsad och nära klimax innan ni övergår till själva sexakten.
Om du upplever att du kommer för fort så är detta en produkt vi kan rekommendera då den kan hjälpa dig att förlänga njutningen. Pause Prolong Pleasure Gel är en fördröjande gel som håller vad den lovar. Bara att massera in, vänta en stund så den absorberas och sedan är det bara att njuta.
Visa Pause Prolong
Visa fler fördröjande medel
En kondom minskar känsligheten och kan bli ett skydd för en alltför kraftig stimulans. Pasante Infinity Delay har dessutom behandlats med ett fördröjande medel på insidan som hjälper dig att ytterligare förlänga njutningen.
Visa Pasante Infinity Delay 1p
Visa fler kondomer
Satisfyer Plus Vibe Ring är uppladdningsbar och supertyst så den inte stör stämningen. Placera ringen vid roten av hans penis för att sedan ge njutning till hennes klitoris. Välj mellan 10 olika vibrationslägen för att få den stimulans som behövs. Trycket från ringen kan även ge honom en kraftigare och mer hållbar erektion.
Visa Satisfyer Plus Vibe Ring
Visa fler ringar
 
Jag har fått svårt att behålla ståndet och ibland kan jag inte genomföra ett samlag för att jag är för slak. Finns det något att göra?
SVAR: Det är vanligt att man som man någon i livet drabbas av problem med erektionen. Oftast händer det när man blivit lite äldre. Många män lider av potensproblem helt i onödan. De flesta kan få bra hjälp av en potenspump som hjälper till att blodfylla penisens svällkroppar och en potensring som ser till att blodet stannar kvar så att erektionen blir stabil. Du kan även använda en så kallad strap-on för att kunna penetrera din partner och ge njutning även om du saknar erektion.
Komplett paket med lätthanterlig pump, en ställbar ring, vattenbaserat glidmedel, rengöringsmedel och användningsguide. Allt du behöver för att få en mer kraftfull erektion med en maximal effekt och upplevelse.
Visa Pump All Inclusive
Visa fler pumpar
Visa fler ringar
Hollow Extender är en strap-on med ihålig dildo så att man kan ha penis inuti. Ett enkelt hjälpmedel som är bra att ha när potensen sviker och man ändå vill ha penetrerande sex.
Visa Hollow Extender
Visa fler strap-on
 
Jag har tappat lusten! Jag älskar min partner men saknar ändå känslan av lust för sex. Har ni något tips?
SVAR: Brist på lust är ett inte ovanligt problem och det kan drabba både kvinnor och män i alla åldrar, Anledningarna till det kan vara många men ofta är stress och trötthet en stor orsak. Försök att ta tid för avslappning med massage och beröring utan krav på att det ska leda till sex. Att ge och få smekningar samt beröring skapar positivt gensvar i kroppen och får sinnet att slappna av. Det kan då ge lustkänslan en startgnista. Använd en massageolja som gör det skönare och ta gärna hjälp av en instruktionsfilm som vägleder till maximal njutning.
Go Bananas Power Fruit är ett stimulerande kroppsglid med L-Arginin som boostar lusten. Smek, massera och lek med glidet över hela kroppen för att väcka lust och njutning till liv.
Visa Go Bananas
Visa mer för massage
Yoni & Lingam Massage är en instruktionsfilm med hela kroppens och sinnets njutning i fokus. Filmen är uppdelad i två delar -en för kvinna och en för man. Lätt att följa och ger underbar tillfredställelse! Lusten kommer att flöda igen.
Visa DVD Yoni Lingam
Visa fler filmer
Läckra Intimate Tease är en blivande storfavorit! Med sin fantastiska flexibilitet kan den anpassas perfekt efter dina behov. Tillsammans med sina 6 vibrationsnivåer är det en oslagbar kombo att njuta av.
Visa Intimate Tease

Veckans sextips

Under vinterhalvåret blir huden lätt torr så vad passar väl bättre än att smörja in varandra med en väldoftande hudlotion. Ge en lätt massage med långsamma och tydliga smekningar med hela handflatan. Använd det gärna som förspel och låt massagen omfatta hela kroppen förutom de mest intima områdena.
Veckans roliga bild

Veckans roliga

En nybliven brandman kommer hem från jobbet och berättar för frun om systemet de har på brandstationen:
– När ettan ringer tar vi på våra jackor, när tvåan ringer glider vi nerför stången och när trean ringer är vi redo att köra iväg.
Och nu tänkte jag att vi skulle ha samma system här hemma. När jag ropar ETT klär du av dig alla kläder, när jag ropar TVÅ hoppar du ner i sängen och när jag ropar TRE sätter vi igång och har sex.
Hustrun tycker att det låter värt att prova.
Följande kväll när mannen kommer hem ropar han: ETT, varpå frun tar av sig kläderna. Han ropar TVÅ och hon lägger sig i sängen. Han ropar TRE och de börjar ha sex.
Plötsligt skriker frun: FYRA
– Vad tusan betyder fyran, fråga mannen.
– Mera slang, ler frun, du är inte ens i närheten av elden.

Veckans Citat

"Man måste inte alltid förstå varandra, det räcker ofta med att man tror gott".
Thomas Sjödin

Kom och besök oss på riktigt!

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: