måndag 9 september 2019

Sexuell tillfredsställelse
Kloka val


Var och en av oss är unik och vi alla kan ha olika behov och skiftande önskemål vad gäller den sexuella njutningen och tillfredsställelsen.. När man känner sig själv, sin kropp och även sin partners behov, är det betydligt lättare att göra rätt val av sexleksaker. I veckans artikel får du tips och vägledning för att tydliggöra vad som är angeläget och grundläggande för din tillfredsställelse. Vi tipsar även om produkter som är välbeprövade och populära.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig
Bara 99:-


Veckans värdekod

Två sensuella pärlor som ger extra stimulans för båda under samlag. Kulornas hölje är gjort i hårdplast vilket gör det till ett säkert och bra val, utan risk för reaktion eller överkänslighet mot materialet. Använd värdekod PEARLS99 i kassan så köper du Pleasure Pearls för bara 99 kr. Ord. pris 199 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2019-09-15

Rätt val

Det finns oerhört mycket att välja bland när det gäller sexleksaker och det är lätt att bli villrådig. Här tar vi upp behov och olika områden, samtidigt som vi tipsar om passande produkter.Förbluffande verklighetstrogna dildos! Flera olika storlekar så du kan välja ditt favoritmått.


ProdukttipsKlassisk stav med naturtrogen utformning och sköna vibrationsval så att du kan hitta den stimulans som passar dina behov. Classic David är tillverkad i hudvänligt silikonmaterial som gör att den passar även dig som är känslig för latex eller gummi.
Dubbelringen X-Factor Ring sätter du runt penis och pung. Det vibrerande ägget skapar extra stimulans och ringen tar hand om ståndet samtidigt som pungen får sitt lystmäte... Skön njutning på egen hand men är fantastisk även under samlag. Vibrationerna fortplantar sig i lemmen och ger din partner en upplevelse av en "levande vibrator". Beroende på vilken ställning som praktiseras kan ägget fungera som en klitorisretare för kvinnan.


Bästsäljaren Autorabbit har två motorer, en i klitorisretaren och en i mitten av staven för att ge dig dubbel njutning. Du kan välja mellan hela tio olika vibrationsmönster, allt efter tycke och smak.
Autorabbit är dessutom vattentät så att du kan njuta av den i duschen.G-aston har en skålformad topp som omsluter klitoris och ger en fantastisk stimulans till hela området kring din njutningspärla. Stimulerar dig med djupa vibrationer som kan fås från riktigt långsamma till kraftfulla och snabba. Vill du ha stimulans som är mer koncentrerad till en punkt, är det bara att vrida på staven och använda den utstående tippen mot klitoris eller g-punkten.Med en Smoothy Prober får du två möjligheter i en och samma dildo. Den har skön flexibilitet och de olikformade ändarna passar både för anal och vaginal stimulans. Obs! Använd inte vaginalt om den varit analt utan att först rengöra den noggrant för att inte få med bakterier. Ett tips vid anala lekar är att trä en kondom på dildon som sedan kan tas av om man vill fortsätta använda dildon vaginalt.I kortspelet Sexleken får du möjligheten att lära dig mer om dig själv och din partner. Samtidigt som du lär dig mer om konsten att älska,
På varje kort finns det en intim fråga, en intim förpliktelse och en intim aktivitet.Glammiga Gina bjuder på 3 överraskningar och kan användas på flera sköna vis! Läs mer om Ginas hemligheter som bland annat handlar om ökad storlek.Veckans sextips

Blir det ofta samma sak varje gång i sexlivet? Skulle du vilja göra nya val, men vet inte riktigt vad eller hur? Ni kan använda tärningarna Glow Position Dice för att utmana den vanliga rutinen och istället testa helt nya ställningar på obeprövade ställen. Alternativt kan ni skapa ert eget spel - rita eller skriv ut bilder på olika samlagsställningar, kyssar, massage eller andra sköna aktiviteter, och gör lappar av dessa och lägg i en hög. Gör även lappar där ni ritar eller skriver olika platser tex. på bordet, i bilen, i duschen osv. Lägg dessa i en separat hög. Sedan är det bara att dra en lapp från vardera hög och testa!


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En zebra var ute och gick. Plötsligt kom hon till en bondgård där hon mötte en skock hönor.
Zebran frågade:
– Varför är ni här?
– Vi värper ägg.
Zebran och gick vidare. Hon mötte en gris och frågade:
– Du då. Vad gör du?
– Jag slaktas så småningom och blir till bacon, skinka och korv.
Nu gick hon till en ladugård och mötte kossorna.
– Vad har ni för uppgift?
– Vi levererar mjölk, ost, smör och grädde.
Nu såg zebran en stor hingst. Hon frågade:
– Vad gör du då?
– Om du kommer hit och tar av dig pyjamasen så ska jag visa dig.


Veckans Citat

"Att inte välja är också ett val."


Inga kommentarer: