torsdag 19 september 2019

Intensivare orgasmer






Intensivare orgasm


Intensifiera din orgasm och ta den till en högre nivå. - Ju skönare och intensivare orgasmer du får desto oftare vill du ha sex. Kroppen minns och vill bara ha mer av det sköna. Vi ger dig tips på produkter som kan göra stor skillnad och ge orgasmer som tar dig med storm!
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig





Nice price!


Veckans värdekod

Genom att nypa i bröstvårtorna kan du få en starkare orgasm! Använd värdekoden CLAMPS i kassan så köper du de ställbara bröstklämmorna FF Alligator Nipple Clamps för bara 99 kr. (ord pris 199kr)
Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m 2019-09-22





Starka vibrationer

Det är många som behöver riktigt kraftiga vibrationer för att ha en chans att nå klimax, både kvinnor och män.
En lösning kan vara en starkt vibrerande vibrator, som påverkar nerverna på djupet och som kommer åt nerver som normalt inte blir stimulerade av vanlig beröring.




Ett litet sprut på klitoris eller ollon gör orgasmen skönt explosiv!






Produkttips



Denna stora och mycket kraftigt vibrerande Doxy Wand kan vara vad som behövs om du har svårt att få orgasm utan starka vibrationer.
Den är även perfekt till ryggmassage för att släppa på spänningar och öka blodgenomströmningen .







Hot Pulse 3 är en riktig dröm för mannen. Helt unik med kraftfulla och tydliga rörelser som ger djupgående stimulans och maxat klimax. Den omfamnar penis med två mjuka och flexibla flikar, vilket gör att den passar alla storlekar och det är inte ens nödvändigt att ha erektion.







Grymt bra rabbitstav från familjen Satisfyer - unik stimulans med luft! Den ultimata staven med kraftfulla vibrationer mot G-punkten och pulserande tryckvågor mot klitoris. Satisfyer PRO G Spot Rabbit har alla förutsättningar att ge dig din häftigaste orgasm ever.







Tingling Berry Egg kan du använda både som en knipkula eller ett kraftfullt vibrerande ägg. Den är uppladdningsbar och har 12 spännande vibrationsval. Genom att knipa kring kulan stärker du bäckenbottenmusklerna och med starka muskler får du starkare orgasmer!







Nytt från Satisfyer! Uppladdningsbar ring som ger er båda något alldeles extra under heta stunder tillsammans. Hon får njuta av sköna vibrationer och maxad stimulans när ringen ligger an emot klitoris. Medan han får uppleva vibrationer och en kraftfullare erektion när ringen kramar åt kring penisroten.







Skön plugg från Rocks-Off med en perfekt storlek som de flesta kan njuta av. Vibratorn i botten ger stimulans till det yttre känsliga området kring anus men även hela vägen upp i pluggen. Låt vibrationerna pulsera och förstärka din lust och tillfredsställelse.




Veckans sextips

Genom att stimulera flera ställen på kroppen samtidigt så ökar förutsättningarna för orgasm samt att orgasmen kan kännas intensivare.
Du kan exempelvis stimulera könet i kombination med bröstvårtorna.


Veckans roliga bild

Veckans roliga


En dildo och en banan ligger på nattduksbordet. Då säger bananen till dildon:
- Varför ligger du där och skakar för?
- Det är ju inte du som blir uppäten efteråt.


Veckans Citat

"Det kan vara en konst att se vardagens alla små guldkorn,
men kanske är det just den konsten som är nyckeln till lycka".
Okänd


Inga kommentarer: