torsdag 15 november 2018

Unna dig en spännande sexleksak och förgyll ditt sexliv.

Singelsex


Idag den 11/11 är det Singles Day - Världens största shoppingdag! Vi firar dagen i samarbete med Klarna och ger dig extra mycket för pengarna, hela 30% rabatt på hela sortimentet oavsett om du är singel eller ej! Singles Day startade i Kina på 90-talet som en motreaktion mot Alla Hjärtans Dag, för att fira alla singlar. Singles Day har spridit sig snabbt och övergått till att vara en shoppingdag där man unnar sig själv något extra, oavsett vilken relationsstatus man har. Så passa på att skämma bort dig själv och införskaffa något som förgyller din egen sexualitet!
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

passa på att skämma bort dig själv och införskaffa något som förgyller din egen sexualitet!


Produkttips


Superläcker liten vibrator med överraskande stor kapacitet. 10 kraftfulla vibrationer som kan uppfylla dina krav på stimulans och ta dig till ett himmelskt klimax. 100% vattentät och redo även för våta lekar i bad och dusch.Hot Pulse III är en revolutionerade onaniprodukt för män. Den har unika oscillerande vibrationer som ger kraftfullare och tydligare rörelser än vibrationerna från en klassisk vibrator. Dessa mycket speciella vibrationer har förmågan att framkalla mycket starka och explosiva orgasmer hos en man.Satisfyer One Next ger dig djup tillfredsställelse på ett helt unikt sätt. Med vakuum och luft ger den enastående stimulans av klitoris, utan beröring och utan vibrationer. Förvänta dig en intensiv upplevelse! Denna variant drivs med batteri men har samma sköna funktion och kraft som den uppladdningsbara motsvarigheten Satisfyer PRO 2 Next.Ett glidmedel gör din onani så mycket skönare! Glidmedlet tillåter dina fingrar att röra sig obehindrat och gör det lättare att hitta sköna punkter och områden. Waterglide Tingling ger en kittlande och pirrande känsla som ökar blodgenomströmningen till området. Detta kan göra att ditt klimax blir extra intensivt och laddat.Ge dig själv en kärleksfull stund och njut av nyheten Lovely Heart Vibes sköna stimulans. Ett mellanting av ett vibrerande ägg och minivibrator som har 10 olika vibrationslägen att tillfredsställa dig med.
Veckans sextips

Många onanerar när de ligger på rygg och kanske inte tänker på att det faktiskt finns många andra ställningar att göra det på. Testa onanera när du ligger på mage, sittandes, med benen ihop eller brett isär, på huk, på knä eller liggandes på sidan. Ja, hur du vill! När du använder olika kroppsställningar förändras faktiskt känslan och upplevelsen.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Vilken kroppsdel använder man mest när man onanerar?
- Öronen! Därför att man ligger och lyssnar om det kommer någon.


Veckans Citat

"Välj din partner noggrant. Att vara singel och känna sig ensam är bättre än att vara ihop och känna sig ensam"
Okänd


Inga kommentarer: