måndag 5 november 2018

Hitta ditt bästa sex

Njut som du är


Vi är alla unika och så även när det gäller vår sexualitet, kropp och de behov vi har för att bli tillfredsställda. En del behöver mycket stimulans och andra kan vara superkänsliga för beröring. Vissa kommer fort medan andra kan hålla på en evighet utan att nå klimax. Lång eller kort, stor eller liten och allt där emellan - Visst är det spännande med dessa skillnader och kontraster! Fira dina unika egenskaper och gör det som behövs för att du ska njuta precis som du är.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig
Mini pris!


Veckans värdekod

Öka känsligheten och upplev ett mer intensivt klimax! En droppe på klitoris eller ollon räcker för att ge kraftig effekt och mer njutning. Använd värdekod ONOIL i kassan så köper du ON Arousal Gel Ultra för bara 99 kr. Ord. pris 299 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2018-11-11

Stor eller liten

Oavsett om du har stor eller liten penis så är det hur du använder dina centimeter som är avgörande för resultatet. Här får du tipsen som ger dig bäst förutsättningar för lyckat sex!


ProdukttipsNär du vill ha naturtrogen känsla och gillar att penetreras av lite grövre mått så är välgjorda Max Dual ett perfekt val. De dubbla motorerna gör att vibrationerna känns både i skaftet och i den fasta pungen så att du får maxad stimulans. Sugproppen i botten gör att Max står stadigt och du kan fokusera mer på din njutning.Mindre mått men mer attityd! Safari Mini Leo är en kraftfull och fräck liten vibrator som passar både till penetration och skön klitorisstimulans. De steglösa vibrationerna anpassar du enkelt till dina behov, hela vägen fram till klimax.Fanny Hill´s Plug är analpluggen med extra allt! Här bjuds på möjligheten att både njuta av kraftfulla vibrationer och en expanderande storlek. Går att pumpa upp till en omkrets på hela 45 cm! Upplev känslan av att bli maximalt utfylld när den växer inuti dig.Önskar du mer stimulans kring ollonet? Vibro Head Masturbator ger dig intensiv njutning där du är som känsligast. Enkel att använda samtidigt som den gör din onani mer innovativ och spännande.Tillhör du dem som vill kunna hålla på längre och bli mindre känslig under samlaget? Eros Delay Power är en fördröjningsgel helt utan några bedövande ingredienser. När du applicerat gelen på din penis bildas det en osynlig film som minskar känsligheten och på så vis fördröjer din utlösning.Nyhet som inte får missas av dig som gillar lyx, stil och bling! Callie är ett exklusivt vibrerande ägg som sätter guldkant på de intima stunderna. Uppladdningsbar och fullständigt underbar.
Veckans sextips

Brukar ni ägna lång tid åt förspel? Eller brukar det vara mer pang på? Testa vid nästa tillfälle att göra precis tvärtom. Brukar ni ha långa förspel så testa alltså att ta en snabbis utan att smeka varandra först. Brukar ni mestadels köra snabbisar så ta er istället tid till långt förspel och mycket smek. Ombytet kan få njutningen att skutta till lite extra just för att det är något annat som sker.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

- Mamma, kan man äta glödlamporna?
- Det är ju klart att man inte kan...
- Men mamma, du sa ju till pappa igår: Släcker du lampan tar jag den i munnen!


Veckans Citat

"Det är lätt att glömma av att komma ihåg att man är bra som man är".
Okänd

Inga kommentarer: