måndag 14 maj 2018

Sex är hälsosamt


Sex är hälsosamt


På onsdag den 9:de maj är det Nedkopplingens dag och vi uppmanas att ta digital vila och reflektera kring vårt uppkopplade liv. Det blir lätt att man slentrianmässigt lägger många timmar av sin fritid på skärmtid. Värdefull tid som troligtvis skulle kunna spenderas på mycket trevligare aktiviteter som ger mer positiva effekter i livet. Vårt förslag är att du använder mer tid till samvaro, närhet och sex. Mycket sex och intimitet skapar välgörande reaktioner i kroppen och påverkar hälsan på ett fantastiskt sätt.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt


Spännande samlagskulor

Gör samlaget extra spännande med dessa kulor som placeras i slidan och som sedan bjuder på oväntat skön massage för båda! 

Mer sex

Sex är rena hälsokuren! Det finns massvis med positiva effekter av att ha sex ofta och regelbundet. Visste du att du blir mer skärp? Att det lindrar smärta? Att du sover bättre?
Läs mer om vilka intressanta resultat du kan få av sex.


ProdukttipsLäs en erotisk bok i lugn och ro, låt orden beröra samtidigt som de får lusten att vakna. Läs gärna högt för varandra och dela den sensuella resan. Cirkus Eros bjuder på noveller som du kan bli sexuellt inspirerad och upphetsad av.Att röra vid varandra är grunden till både lust och välmående. Harmony Massage n' Skin Oil är en naturlig massageolja för passionerade stunder som öppnar upp era sinnen för nya intima upplevelser. Den har en sensuell doft med inslag av vanilj och essentiella oljor med lusthöjande egenskaper.Behöver ni ny inspiration och fler ställningar att testa? Stäng av mobilerna och spela Det Heta Kortspelet - så mycket roligare och skönare!Sätt fart på kroppen med härliga vibrationer och kraftfull punktmassage. Bara fantasin sätter gränsen för vad denna kvalitetsvibrator från Fun Factory kan bjuda på. Störtskön för hela kroppen!

Ge dig hän och njut av Lapin Bunnys silkeslena öron som ger mjuk stimulans med 7 olika vibrationsval att välja bland. Passar allra bäst för klitorisstimulans men kan givetvis användas när du vill stimulera andra ställen också - hur känns den på bröstvårtorna? Runt ollonkanten?Överraska honom med en intim massage där du smörjer in hans penis med Shiatsu Man Power Cream. Krämen ger omedelbart effekt med en lusthöjande känsla och explosionsartad njutning.
Betydligt bättre för välmåendet än en halvtimme framför tv:n eller på Fb :)Nyheter för sköna stunderVeckans sextips

När det är dags för massage så är det viktigt att kunna slappna av. Det gör man inte när man fryser, så höj upp värmen några grader i rummet. Att hålla fötterna varma kan också göra mycket, det kan därför vara en idé att ha ett par mysiga strumpor eller tofflor på under den tiden som fokus inte är på dem. Det sägs dessutom att det är lättare att få orgasm om man har varma fötter.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En man kom in på ett café med en mus under armen. Han beställde en öl till sig själv och tio pannbiffar till musen.
- Vad är det för en märklig mus som kan äta tio pannbiffar? undrade värden.
- Jag räddade en liten fe och fick tre önskningar. Jag önskade mig god hälsa och mycket pengar, men den sista önskningen - en omättlig mus - missförstod ju den där lilla jäkla fen totalt….


Veckans Citat

"Alla skrattar likadant på varje språk därför att skratt är en universell förbindelse".
Yakov Smirnoff


Inga kommentarer: