måndag 14 maj 2018

Sex med teknik


Sex med teknik


Du har väl inte missat att den moderna tekniken är tillgänglig även när det gäller sexleksaker? Det kommer fler och fler leksaker för njutning som kan styras via mobilen och kontrolleras via appar. Det ger dig oanade möjligheter till ett spännande och fantasifullt sexliv! Många älskar teknik och känner sig lyriska över dessa hypermoderna sexleksaker. Tillhör du dem som inte gillar tekniska prylar? Lugn, vi ger även tips på motsvarande okomplicerade produkter som är superlätta att använda.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig
Spara 180:- 


Veckans värdekod

Fjärrstyrt ägg för spännande trådlöst kontrollerade vibrationer. Använd värdekod VIVIOLA i kassan så köper du Viola Remote Egg för endast 219 kr. Ord. pris 399 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2018-05-20

Oblygt telefonsex

Telefonsex kan vara en mycket intim upplevelse och ge sexlivet en extra krydda. Med mobilstyrda sexleksaker kan ni ta det ytterligare ett steg längre och vara ihopkopplade även om det är många mil emellan er. Här tipsar vi om hur ni kan ta tekniken till hjälp och uppgradera njutningen.


Produkttips Teknik vs Basic


Teknik och njutning i skön kombination! Den ergonomiska vibratorn läggs i trosan och kan sedan styras via en app i mobilen. Störtskön klitorisstimulans på egen hand men extra spännande om du låter din partner styra och överraska!


Bekväm och enkel klitorisstimulans får du med Butterfly Massager. Det är bara att spänna fast fjärilen med gummibanden, sätta i batterierna och vrida på kontrollknappen - njut av vibrationerna mot din känsliga lustpunkt!Smarta, unika knipkulor vilka fungerar både som träningsredskap för att ge starkare bäckenbottenmuskler och till njutning. Ladda ner appen till din mobil för att göra det bästa möjliga av din knipträning. Magic Smart Ball är uppladdningsbara och du kan njuta i upp till 3 timmar på en laddning!


De hudvänliga silikonknipkulorna Frisky Ball hjälper dig att knipa med rätt muskler för att öka effekten av dina knipövningar. Enkla att använda och tillsammans med träningsprogrammet som medföljer så har du alla förutsättningar att få en vältränad bäckenbottenmuskulatur. Starka muskler ger starkare orgasmer och hjälper dig också att hålla tätt.En plugg utöver det vanliga som med sina tysta, rumlande vibrationer ger dig en upplevelse du kommer vilja återuppleva gång på gång. Den har 10 vibrationsprogram som du enkelt kan styra med den separata kontrollen, Dessutom kan du utforska möjligheterna med We vibe-appen på din mobil och skapa egna vibrationsmönster. Eller varför inte bjuda in en partner att styra pluggen från sin mobil. Ni behöver inte vara intill varandra, utan den kan styras från hela världen. Möjligheterna är många!


När du vill ha skön och bekväm analstimulans är Atlantis Plug ett bra val. Mjukt och flexibelt material med en rejäl bottenplatta som gör pluggen skön och trygg att använda. Vibratorn startar med en enkel knapptryckning och sedan är det bara att njuta! Vibratorn kan du även ta ur om du vill använda den till annat.Den välkända We Wibe Sync är en tekniskt fullmatad och fulländad vibrator som gör underverk under samlaget! Ger intensiv stimulans till de känsligaste punkterna och framkallar tillfredsställelse på högsta nivå. Ladda ner appen och få full valfrihet och oanade möjligheter att njuta med teknikens hjälp.


Partner Plus är en lätthanterad samlagsvibrator med 10 sköna vibrationsval. Nöjer du dig med att njuta av de två motorerna som vibrerar mot klitoris och g-punkten, utan att blanda in kontroller och mobiler - ja då är detta ett utmärkt val!We Vibes manliga nykomling - en maxad, vibrerande ring speciellt för hans njutning. Kan vändas åt olika håll för varierad stimulans. Ger intensiv tillfredställelse med djupgående vibrationer som tar känslan till en ny nivå! Bjud in din partner att styra ringen från sin mobil - fungerar även om ni befinner er i olika delar av världen!


Denna ring ger skön stimulans till både penis och pung. De tre vibratorerna sätts enkelt på med ett knapptryck. En vibrator kommer att sitta på ovansidan av penis, en under penisroten och den tredje innanför pungen. Vibrationerna är mjuka och bygger sakta men säkert upp din upphetsning och njutning.Veckans sextips

Våga onanera inför varandra! Genom att onanera inför sin partner och se sin partner onanera själv, kan man lära sig mycket av. Det kan kännas obekvämt till en början men våga visa dig för din partner och njut av att få se din partner tillfredsställa sig själv.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Jag förstår inte vitsen med telefonsex. När man väl har stoppat in luren hör man ju inte vad den andra säger...


Veckans Citat

"Din enda förpliktelse i någon livstid är att vara sann mot dig själv".
Richard Bach

Kom och besök oss på riktigt!


 

Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥


Inga kommentarer: