torsdag 8 februari 2018

Fantasi och kreativitet i sexlivet
Fantasi och kreativitet i sexlivet


När det gäller sex så är det många av oss som håller sig inom sin "trygghetszon", men ibland så krävs det lite fantasi och kreativitet för att det inte ska bli tråkigt och förutsägbart. Oavsett om du har sex tillsammans med någon eller tillfredsställer dig på egen hand så har vi en tendens att göra som vi brukar göra. Utmana dig själv att testa något helt nytt!
Du har väl inte glömt att fixa med present till Alla hjärtans dag? Än finns tid att beställa en lustfylld gåva till din älskade eller dig själv.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Detta är spelet för dig som vill att förspelet ska vara länge, länge, länge...


Testa nytt

Känns sexlivet lite fantasilöst? Det behöver inte vara så stora eller dramatiska förändringar som behövs för att lyfta sexlivet. Läs våra tips och bli inspirerad att testa något nytt redan idag!


Produkttips


Smek och massera varandra över hela kroppen och upplev intensiv stimulans och njutning med en omväxlande kylande samt värmande känsla. Cool n' Warm Lust Gel är ett stimulerande medel för hela kroppen, innehållande L-Arginin som retar den sexuella aptiten och ökar blodtillförseln.Intimt Sängsnack är sex, kärlek och passion i en liten ask. Spelet innehåller 52 kort med en intim fråga och en intim utmaning på varje kort. Perfekt för att bryta det invanda mönstret.Ta med en festlig liten nyhet i förspelet. Naughty Nipples är en läcker kräm som gör bröstvårtorna känsligare och ger en kittlande effekt. Den utsökta smaken av söta bakverk gör att den passar kalasbra för upphetsande lekar med både läppar och tunga.


Testa smekande stimulans! Slickhjulet Sqweel har mjuka men spänstiga tungor som sveper över klitoris och ger en helt annan känsla än vad en vibrator gör. Använd rikligt med glidmedel för att få en behaglig stimulans. Perfekt både under förspel och för en annorlunda onanistund.

HOT PULSE III är en unik leksak som tar den manliga onanin till en helt ny nivå. Den fungerar även kring en slak penis. Dessutom kan den användas som massager i förspelet och låter båda njuta samtidigt av de djupgående svängningarna som ger kraftfulla och långvariga orgasmer.

Har ni testat anal stimulans någon gång? En liten plugg kan göra njutningen mer intensiv och det är alltid spännande att utforska nya områden att njuta av. Töjningen och trycket mot ändtarmen stimulerar nerver som gör att orgasmen förstärks. Silicone Diamond Pink är en liten, mjuk och syndigt snygg plugg som kan ge en skön kick.När du använder en ögonbindel blir kärleksakten både spännande och mer intensiv, då du koncentrerar dig mer på beröringen och känslan. En ögonbindel kan även minska eventuell blyghet och göra dig mer bekväm att släppa loss.Nytt i butiken


Womanizer 2 GO
 
Piccante Tail Plug S
 
Mini MouseVeckans sextips

Fixa en nystart genom att ragga upp varandra på nytt. Välj en offentlig plats, var er själva, men låtsas att ni aldrig har träffats tidigare. Gör det lite på kul och med glimten i ögat, men ändå halvt på allvar. Flirta och attraheras av varandra och känn hur attraktionen och spänningen ökar.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Det var på västkusten. Plötsligt hördes rop ur mörkret på stranden. En man som var ute och kissade hunden skyndade fram och där låg fiskaregubben Persson och hans gumma i ett fiskenät helt nakna.
Mannen tog fram en fickkniv och lossade försiktigt nätet och sa:
- Men varför gjorde ni det här???
- Jo, sa gubben, gumman ville ju så gärna testa det här nya med nätsex...


Veckans Citat

"Livet handlar inte om att vänta tills ovädret går över utan det handlar om att lära sig dansa i regnet.".
Okänd


Inga kommentarer: