måndag 12 februari 2018

Dildon - alla tiders sexleksakDildon - alla tiders sexleksak


Många tror att sexleksaker är något som tillhör modern tid men faktum är att dildos använts i tusentals år! Dagens dildos är givetvis uppdaterade i många hänseenden men den grundläggande funktionen är densamma - sexuell stimulans med penetration. Dildo är ursprungligen benämningen på en stav utan vibrationer men i folkmun så används idag ordet dildo till alla typer av stavar oavsett om de vibrerar eller inte. En dildo kan man njuta av vaginalt men även analt, både vid onani eller tillsammans med en partner. Både kvinnor och män blir stimulerade av dildons olika möjligheter. Du hittar dildos i många olika varianter t.ex enkla, avancerade, realistiska, fantasifulla, utan vibrationer, med enkla vibrationer eller med multifuntioner. Vilken är din favorit?
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig
Spara 60 kr 


Veckans värdekod

Vårt allra bästa vattenbaserade glid som passar till ALLA produkter.
Använd värdekod DREAMING i kassan så köper du Dream Glide Water 100 ml för bara 79 kr. Ord. pris 139 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2018-02-18Kul att veta

Visste du att tidiga dildos var tillverkade i sten, trä eller vadderat läder?
I artikeln Dildons Historia får du reda på mer spännande fakta.
Dildotips


Vi börjar med en liten goding, Mini Max. De slimmade måtten, den låga ljudnivån och sugproppen i botten gör den till en vinnare, perfekt att njuta av även analt. Laddas praktiskt via USB kabel och varar upp till 60 min på en laddning.En dildo med dubbla ändar i olika storlek ger dig möjligheten att vara flexibel, passar både vaginalt och analt. Använd en i taget eller njut dubbelt upp av båda sidorna samtidigt.Herr Herman är en härligt mjuk och sammetslen dildo med hög mysfaktor. Han har en otroligt skön hudkänsla och flexibilitet. Med vibratorn i skaftet ger han dig det där lilla extra för att du ska njuta maximalt.Föredrar du en dildo som inte vibrerar utan bara ger dig en skön penetration? Luv Softee är härligt styv men samtidigt len och mjuk för en naturlig känsla och optimal tillfredställelse.Jakiro är en stilfull dildo av typen "rabbit" med dubbel stimulans för både vagina och klitoris. Du kan välja mellan 10 olika vibrationsval och låta enbart staven vibrera, enbart klitorisretaren eller båda samtidigt för maxad stimulans. Denna typ av dildo ger dig bästa förutsättningarna att få en intensiv orgasm.Önskar du dig en rejäl dildo med vibrationer som du bekvämt kan ändra med en fjärrkontroll? Då är det Gustav Remote som är din nästa favorit! Superskön yta, 10 spännande vibrationer, härlig pung och praktisk sugpropp i botten - vad mer kan du önska?Gör-det-själv-kit. Skapa en gummivibrator med din penis som modell... Mycket enkelt att göra. Allt som behövs finns i detta kit, du behöver bara tillsätta vatten. Perfekt och rolig present till din älskade :)Vill du ge din partner och dig själv en ny upplevelse? Vill du tillföra längd eller grovlek? Har du problem med erektionen? Många par använder sig av en strap-on, en dildo med sele, för att kunna ge sin partner njutning eller uppfylla önskningar. FF Pegging On Him bärs av kvinnan för att ge penetrerande analsex till mannen samtidigt som den lilla vibratorn i trosan stimulerar hennes klitoris.Sist men inte minst - En dildo vars mått är en kopia av den "välhänge" porrskådespelaren John Holmes enorma penis. Omkrets ca 20 cm. och total längd 33 cm! För dig som gillar att bli ordentligt utfylld.


Veckans sextips

En dildo med sugpropp kan fästas på alla släta underlag och kan placeras på många ställen. Mot kylen i köket, väggen i duschen, på en stol, badkarskanten, direkt på golvet eller varför inte tvättmaskinen så kommer den att röra på sig. Sen kan du njuta genom att jucka och gnida dig mot den.
Veckans roliga bild

Veckans roliga

På sjukhuset säger den ena gurkan till den andra.
-Här känner man sig ju som en inlagd gurka...


Veckans Citat

"Vissa jagar lyckan, andra skapar den".
Okänd

Inga kommentarer: