måndag 14 mars 2016

Inaktivt sexlivVad händer när vi INTE är sexuellt aktiva?

Du har säkert hört talas om alla positiva fördelar med att ha ett aktivt sexliv. Men vad händer när vi inte har sex, vare sig solosex eller sex tillsammans med någon partner?
När vi inte använder våra könsorgan så kan dess funktion fungera allt sämre och våra mest intima delar kan till och med förtvina och skrumpna ihop om det vill sig riktigt illa.

 
 

Töj ut slidan

Om kvinnan inte haft penetrerande sex på väldigt länge så kan en del kvinnor få problem när sexlivet ska återupptas igen. De har helt enkelt blivit för trånga. Detta fenomen kallas "änkesyndromet". 
Genom att använda en dildo i mindre mått så kan vaginan töjas ut igen och återfå sin elasticitet så att du kan njuta fullt ut av ditt sexliv igen.
Bilden visar Intimrelax, speciellt framtaget för dig som lider av ömhet, penetrations-svårigheter, atrofisk vaginit, vestibulit eller vaginism. Läs mer
 
 

 
 

Förbättra erektionen

Om mannen inte haft sex på länge så kan en del män uppleva att det blir svårare när det väl ska till. En del kan också uppleva att det gör lite ont. Det kan hända att de elastiska trådarna, som sitter fast i svällkropparna, har blivit oelastiska och detta försvårar erektionen. Penis kan också liksom vaginan krympa ihop och bli mindre vid ett inaktivt sexliv.
Bilden visar pumpen Penis enlargement, som genom vakuum säkerställer erektionen. Genom att använda pumpen regelbundet så kan du få förbättrad erektionsförmåga och mer kraftfullt stånd. 


 
 

Fler saker som kan hända när vi INTE har sex?


​Vår hälsa försvagas - Hormonerna som utsöndras under sex stärker immunförsvaret.
Minskad könsdrift - Ju mer sex vi har, desto mer vill vi ha. Och tvärtom.
Högre blodtryck - Att ha sex sänker stressnivån i kroppen.
Ökad risk för hjärt- och kärlsjukdomar.
Ett torrare underliv - Regelbundet sexliv håller funktionerna igång.
Sämre minne - Sexuella aktiviteter stimulerar vår hjärna.
Sämre humör - Hormoner som utsöndras vid sex och beröring gör oss lyckliga.
Ser äldre ut - Sex har positiv påverkan på kropp och sinne, som påverkar vårt utseende.
Förkortad livslängd - Könshormonerna anses vara "kroppens livselixir". 

Ta fram lusten

Massage är ett bra sätt att väcka upp lusten och få fart på kroppen. Passa på att utnyttja veckans värdekod där du kan få köpa en fantastisk skön och väldoftande massageolja till halva priset - Massage instinct lust.
Ha en lustfylld dag!
 

Inga kommentarer: