onsdag 26 augusti 2015

Mesta möjliga stimulans


Extra skön stimulans 

De sexleksaker som vibrerar ger en särskilt effektiv stimulering, då vibrationerna fortplantar sig och retar nerver som normalt inte blir stimulerade. Blodgenomströmningen ökar och det uppstår en speciell lustkänsla i hela underlivet. Både män och kvinnor kan uppskatta vibrationernas förhöjande effekt på njutningsnivån.

 
 

Underlättar orgasm

Vibrationer är mycket effektiva om man har svårt att få orgasm. De flesta kvinnor får enklast klitorisorgasm, då är en klitorisvibrator att föredra men även en vibrerande stav kan användas mot klitoris.
Bilden visar Lovers wand, som i toppen är försedd med en kula och en huva som omsluter klitoris lite lätt. Kraftfulla vibrationer. 
 
 

 
 

Skönare än skönast

Det finns vibratorer som stimulerar flera områden på en och samma gång för att göra det så skönt som möjligt på många sätt.
En favorit hos kvinnor världen över är den så kallade "Rabbit-staven", som med sin trippelstimulans säkerställer orgasmen. 
Bilden visar Jack the rabbit, där klitorisretaren kan fås i olika hastigheter och pulseringar. 
 
 

 
 

Vibrerande plugg

Om t ex kvinnan använder en vibrerande plugg under samlaget så kan sexakten få en ny dimension. 
Bilden visar Shiny Shank, är en vibrerande analplugg med tre olika hastighetslägen. 
 
 

 
 

Har du tänkt på att...

Det finns tre dominerande drivkrafter som vi styrs väldigt mycket av och som påverkar oss till stor del i våra val och handlingar i livet. Dessa drivkrafter är: 
Lust och glädje - Vi agerar i riktning mot ett önskat mål.
Rädsla - Vi agerar för att förebygga och undvika något oönskat.
Kontroll - Vi agerar mer systematiskt för att nå önskat mål och undvika oönskat.
Vill du ha ett mer lustfyllt sexliv? Använd ett stimulerande medel
Vill du förebygga inkontinensbesvär? Använd knipkulor
Vill du ha kontroll över din erektion? Använd en potensring
Oftast brukar en av drivkrafter vara dominerande hos varje person och det är mycket individuellt vilken. Genom att vara medveten om vilken drivkraft som är viktigast för dig så kan du också göra de val och välja de produkter som uppfyller dina önskemål bäst. Genom att bli medveten om vilken drivkraft du styrs av kan du också lättare förändra ditt sätt att agera, om du så önskar. Valet är ditt.

 
 

Ett bra val

10 speed bullet gold är en mindre vibrator som du lätt kan använda för att till exempel stimulera klitoris, ollon eller låta den kittla runt på kroppen för att väcka upp lusten.
Förutom att den har många sköna vibrationsval är den också tystlåten. Ett mycket bra val som just nu kan köpas för halva priset. Se värdekod nedan.
Ha en bra dag önskar vi på Lustjakt!
 
 

 
 


 

"Om du vill bli älskad, älska själv." 
                                                                Hekaton
                                                          
 

Inga kommentarer: