tisdag 3 juni 2014

Parleksaker


Det finns parprodukter som har förgyllt mångas sexliv och blivit storfavoriter. Låt dig inspireras!

 

 
 

Vibrerande ring

De flesta kvinnor behöver klitorisstimulans för att få orgasm. Genom att använda sig av en vibrerande ring under samlag så ökar man förutsättningar för henne att få orgasm.

Många män kan tycka att det är skönt när det klämmer åt lite nere vid penisroten och trycket kan också eventuellt fördröja utlösningen. Även mannen kan uppleva vibrationerna som mycket stimulerande. 
Tips
Stanna till då och då och låt vibrationerna stimulera klitoris lite längre. Titta varandra i ögonen och andas djup tillsammans för att göra upplevelsen mer intensiv.
Bilden visar Fling ring med löstagbar vibrator. Ord.pris 219 - NU 179 kr. Läs mer 
 
 

 
 

 

Samlagskulor

Geishornas hemlighet kan nu bli din...
Placera dessa kulor inne i slidan och använd dem under samlag. Kulorna hamnar oftast längst in i slidan och masserar då mannens ollon på ett mycket stimulerande sätt. Även kvinnan kommer att upptäcka kulornas fördelar, eftersom de rullar runt och stimulerar inne i slidan.
Tips
Om kvinnan sitter ovanpå mannen så rullar kulorna upp och ner längs penisskaftet.
Bilden Geisha pearls, 179 kr. Läs mer 
 

 
 

Sexy fun pearl

Sexy fun pearl är mycket omtyckt ring som sätts på penis för att ge klitorisstimulans under samlag.
Många par tycker om den för att den är lättanvänd, bekväm och tillför kärleksakten det där lilla extra. Ett extra plus är att den är ljudlös, då den saknar vibrator.
Ringen är mjuk och flexibel och passar alla storlekar. 
Den breda knotterförsedda ringen stimulerar också runt den känsliga slidmynningen vid varje stöt.
Bilden visar Sexy fun pearl, 99 kr. Läs mer
 
 

 
 

 

We vibe

We vibe är en vibrator med en unik design för att stimulera klitoris och g-punkten samtidigt. Det som har gjort We vibe till en storsäljare världen över är att den kan användas under samlag. För många par har denna vibrator gett sexlivet en extra skjuts. Kanske också för att den ger kvinnan de bästa förutsättningarna att få orgasm under kärleksakten. För visst är det extra trevligt med en gemensam klimax.

Du kan välja mellan flera olika spännande vibrationsmönster. Väljer du t ex den modell som visas på bild så är denna även fjärrstyrd. Läs mer om We vibe 4
 

 
 

Somna gott

Om du har svårt att somna så kan receptet vara att ha sex. En orgasm kan lätta på spänningar och få kroppen mycket avslappnad. Ytterligare ett effektivt knep vid sömnsvårigheter är att stryk med fingrarna från mitten av pannan ut mot tinningarna.
 Ha en bra dag önskar vi på Lustjakt!
 
 

 
 


 


"Skratt är ett lugnande medel utan några bieffekter".
                                                                                                                      Arnold H Glasgow                 
                                                    
 

Inga kommentarer: