onsdag 11 juni 2014

Insiktsfull njutning

          


Insikt är ett annat ord för klarsynthet och förståelse. Genom insikter lär vi oss mer om oss själva och vårt sätt att agera.

 

 
 

Byt roller

Det är lätt att fastna i rutiner och mönster. Testa något nytt. Byt roller med varandra. På vilket sätt brukar din partner agera i sexlivet. Nu ska du överta denna roll. Spela den väl... 
Denna övning kan ge många insiktsfulla erfarenheter. Testa och se.

Bilden visar NC Healing glide, ett ekologiskt glidmedel gjort på sheasmörolja. Perfekt när du känner ömhet då detta glid har läkande egenskaper. Läs mer
 
 

 
 

 

Vad värdesätter du?

Vad värdesätter du mest i ditt förhållande? Har du ingen relation så kan du fundera över vad du värdesätter allra mest hos dig själv och hur detta uttrycks.
Om du t ex värdesätter kärleksfullhet, ärlighet, lyhördhet och respektfullhet så kan du fundera på hur du lever efter dessa värderingar på bästa sätt. Ibland kan vi upptäcka att vi t ex värderar kärleken högt i tanken men inte i praktisk handling. 
Utan de grundläggande värderingar som målbild kan en relation eller handling upplevas meningslös. 
Vad värdesätter du mest i ditt sexliv?


 

 
 

Våga säga nej

Om du hör till dem som har svårt att säga nej och alltid måste ha en bra anledning till ett nekande svar, då ska du göra denna övning.
När något strider mot din egen önskan, som t ex när din partner vill ha sex men inte du, säg då -"NEJ, inte just nu". Bara det. Du behöver inte förklara eller försvara dig. Det räcker så. Om din partner respekterar dig så respekteras också ett nej och ditt sätt att sätta gränser.
I vår iver att bli bekräftade och älskade är det ibland lätt att vi blir som ett frö för vinden och låter omgivningen bestämma över oss. Ta kommandot i ditt sexliv och i ditt liv i synnerhet. Våga visa vem DU ÄR.

 
 

 
 

 

Målfokus

Kom ihåg vart du är på väg och varför. Låt dina grundläggande värderingar vara vägvisare. 
Ett bra sexliv kan vara en del i ett större sammanhang, som att vi t ex värdesätter vår kropp och vår förmåga att njuta. Det finns många sätt och njuta på. Sex är bara ett av dem.
Gå till Lustjaktsbutiken

Ha en bra dag önskar vi på Lustjakt!
Bilden visar Slimline G impulse, en uppföljare till favoriten Slimline G -  nu med härligt pulserande vibrationer. -"Kanonbra både för att stimulera g-punkten och klitoris." Läs mer
 

 
 


 

"Avgörande är inte vilka anlag vi har utan hur vi använder dem."
                                                                                                                                     
                                                    
 

Inga kommentarer: