måndag 31 mars 2014

Hot stone massage

Hot stone massage                


Massera mera för bättre sex.

 

 
 

Hot stone massage

Att få en massage med varma stenar är helt ljuvligt. Lägg t ex de varma stenarna längs ryggraden för att få en djupare avslappning.
 
 

 
 

 
 

Värm stenarna

Värm upp stenarna genom att lägga dem i varm vatten. Torka av dem med en handduk. Se till att de är behagligt varma så att du inte gör din partner illa.
Bilden visar Hot stones, 9 stycken i varierande storlek. Stenarna är basaltsten, som är en magmatisk bergart av vulkaniskt ursprung. Dessa håller värmen bra. Läs mer
Pris endast 99 kr
 

Fotmassage

Placera de varma stenarna mellan tårna medan du masserar med kanten på stenen under fötterna.
När du använder kanten på stenen kommer du djupare in i vävnaden. Var försiktig så du inte blir för hårdhänt.
 
 

 
 

 
 

Mjukare massage

Om du använder den platta delen av stenen så upplevs massagen mycket mjuk och skön. Den släta, varma ytan känns mycket avslappnande mot huden.
 

 
 

Använd tryck

Du kan använda de minsta stenarna till att trycka in i spänningar. Axelpartier brukar ofta vara spänt, liksom övre delen av ryggen. Testa dig fram vad som känns bra.
 
 

 
 

 

Använd doft

Genom att använda en aromadoft på stenarna eller i rummet så förhöjer du upplevelsen ytterligare. Lavendeldoft är t ex känd för sin avslappnande effekt medan doften ylang ylang anses vara lusthöjande.
Våra kroppar är en källa till en stor glädje men när spänningar och blockeringar blir inlåsta i kroppen så hindrar det oss att njuta fullt ut i vår fulla potential. Massage kan frigöra dessa inre spänningar.
Lycka till med din massage!

 

 
 


 

Lycklig den som får vara den han är.
                                                                  Fredrich von Hagedorn
                                                    
 

Inga kommentarer: