måndag 13 maj 2013

I den bästa av världar - möts vi


Är det en myt att mannen är nöjd bara han får sex? Är det verkligen så? Är det något som kvinnorna kan bli bättre på?
 


 


 


Tråkigt sex

Även mannen kan uppleva sex som både tråkigt och ointressant och tycka att den kvinnliga partnern är allt annat än bra i sängen. Men tyvärr så nöjer sig många män med ett dåligt sexliv för de tycker det är bättre än inget alls.

Om kvinnan vet vad männen INTE vill ha så kan hon lättare förstå vad de VILL HA.
 Vad gör kvinnorna för fel? 

Läs, lär och begrunda följande:

För obegripligt
-Du förstår väl varför jag inte vill ha sex...
Det finns kanske personer som är duktiga på att läsa andras tankar men de flesta är helt okunniga i området. Var tydlig och konkret i din kommunikation så att mannen förstår vad du menar och känner.

För kravfyllt
-Om du diskar, handlar och tvättar så kanske vi kan göra något trevligt sedan...
Det klar att man ska hjälpas åt i ett hushåll men ingen vill känna sig som en slav och sex ska definitivt inte vara en muta eller ett förtäckt hot. Härska inte genom ditt kön.

För okänsligt
-Visst tycker du om när jag drar i den hårt upp och ner...
Män kan också vara känsliga, speciellt när penis inte är riktigt styv så är det viktigt att inte ta i för hårt och för okänsligt. Var lyhörd.

För tystlåtet
-Vi måste vara tysta så vi inte väcker någon...
Det klart att det är bra att ta hänsyn och inte väcka någon men att viska erotiska ord i örat och att låta mannen höra dina flämtningar gör det lättare för honom att veta om han gör rätt när han tillfredsställer dig. Allra helst skulle han vilja ha hämningslöst och högljutt sex, vilket tänder honom ytterligare. Våga låta.

För hämmat
-Nej, så kan vi inte göra...
Man ska inte göra något mot sin vilja och naturligtvis inte om det gör ont. Det som däremot är bra är att vara öppen, fördomsfri och nyfiken på det sexuella området. Det nya sättet att älska kanske blir en favorit för båda. Våga pröva nytt.

För långdraget
-Kan du inte smeka mig över ryggen också...
Det klart att det är skönt att bli kittlad på ryggen men efter att mannen fått erektion så vill han helst inte vänta för länge med att påbörja sexakten. Det finns en viss risk att erektionen viker sig och det är ofta ett orosmoment för mannen. När mannen blivit upphetsad så är det därför bra om även du fokuserar på din sexuella njutning så att du hinner med i svängarna.

För sällan
-Vi hade ju sex förra veckan...
Både män och kvinnor har sexuella behov men män är generellt bättre på att ta initiativ och prioritera njutningen. Ge dig själv nöjet att njuta av sex och njutning och få inte dåligt samvete för att du tänker på dig själv och låter alla s k måsten vänta. Njut mer!

För lynniga
-Nu vill jag att du tar mig hårt. Nej, förresten nu vill jag...
Tänk på att mannen inte alltid hänger med i svängarna. För honom är det oftast obegripligt hur man man ändra sig så snabbt och så ofta som kvinnorna gör. Mannens hormoner har ett mer jämnt flöde i motsats till kvinnans hormoncykel, som styr mycket av hennes lust och humör. Acceptera och var överseende, både mot dig själv och din partner.

För praktiskt
-Vad tycker du om mina nya stora och bekväma trosor...
Tänk på att din partner älskar din kvinnliga kropp och din lena, mjuka hud. Han älskar när du visar upp den i fina sexiga underkläder. Mannens upphetsning ökar när han ser din vackra kropp och när du oblygt visar upp den och din kåthet. Var stolt över dig själv.

För sockersött
-Åhhh, så liten och söt han är...
När det blir för mycket gulligull och för barnsligt då kan det kännas mycket konstigt för mannen. Han vill ha sex, inte bli daltad med. Storleken på penis kan dessutom vara en svag punkt. Du älskar väl honom och inte någon specifik kroppsdel? Bekräfta honom i hans manlighet.

 
 


 


I de bästa av världar

När kvinnan och mannen möts i den sexuella akten i acceptans, bekräftelse, respekt, förståelse och i stor kärlek för varandra, då tar vi föreningen till en högre nivå - ett själarnas möte.
 Produkttips för mannen

Det finns produkter som både är enkla att använda och som uppfyller många mäns önskningar. Potensring är en sådan produkt.

Fördelar:
- Säkerställer erektionen
- Gör penis extra stor och hård
- Kan öka känsligheten
- Kan fördröja utlösningen
- Kan ge annorlunda orgasmkänsla

Bilden till höger visar Control love ring, som är justerbar för bästa resultat. Läs mer

Visa fler potensringar

Ha en fortsatt bra dag önskar vi på Lustjakt.
 
 

 

 
"Envishet är ofta skillnaden mellan misslyckande och framsteg."
                                                                         David Sarnoff

 
 

Inga kommentarer: