måndag 20 maj 2013

Har storleken betydelse


Är det verkligen så att en stor penis gör det skönare för kvinnan?
 


 


 


Storlekens betydelse

Eftersom det är svårt att ändra storleken på penis kanske en mer relevant fråga är HUR man använder sina centimeter.

Det är kanske inte alltid så lätt att veta hur man ligger till storleksmässigt, då penis i slakt tillstånd kan skilja sig ganska markant efter erektion. Rent generellt ökar en liten penis mer än en stor, så var inte så säker på att du har störst eller minst.

Mät penis i erigerat tillstånd från roten till ollonet, vilket du gör lättast från ovansidan penis genom att trycka in en linjal längst in mot blygdbenet. Tjockleken mäter du med ett måttband, där din erigerade penis är som störst. Se nedan i vilken kategori du hamnar.


 Vilken penisstorlek har du?

Snittvärde erigerad penis*
Medellängd 15 cm.
Omkrets 10 cm.

Liten
Längd mindre än 12 cm.
Omkrets mindre än 8 cm.

Stor
Längd mer än 18 cm.
Omkrets mer än 12 cm.

* västerländsk man
 
 

 
Om du tillhör kategorin liten eller stor så kan det vara bra att tänka på HUR du har sex.
 

 
 


Liten penis

Vad bör jag tänka på om jag har en lite mindre penis? På vilket sätt kan jag tillfredsställa min partner på bästa sätt?
 

 

Utnyttja ditt blygdben
Klitoris är kvinnans mest känsliga kroppsdel och de flesta kvinnor behöver klitorisstimulans för att få orgasm. Under samlag så kan du pressa ditt blygdben mot klitoris, gärna med en gungande rörelse.

Cirkulera
Kvinnans slidväggar är känsliga för beröring och om inte din tjocklek räcker till så går det alldeles utmärkt att ge inre massage med en liten penis. Lär dig att göra en cirkelrörelse så att ditt ollon ger skön inre massage till kvinnan och hon kommer snart att avguda dig.

Vicka
Efter att ha penetrerat kvinnan så kan du ligga still emellanåt och vicka med penis genom att spänna dina bäckenbottenmuskler. Anpassa ställningen så att ollonet träffar det känsliga g-punktsområdet.

Be henne knipa
Om kvinnan kniper med sina bäckenbottenmuskler så blir det något trängre och skönare för båda. Om hon kniper rytmiskt runt din penis så kan du uppleva en kramande och sugande känsla.

Kom djupare
Ju högre upp kvinnan kan hålla sina ben desto djupare kan du oftast nå in. Testa dig fram vilken ställning som är skönast för båda.

Sexleksaker
Gör det sköna skönare med njutningsfulla produkter. Under samlag kan du använda samlagskulor som masserar både dig och din partner. Du kan också testa WE vibe, en parprodukt som gjort succé världen över. Vill du erbjuda större storlek så kan du använda ett penisöverdrag.

Var stolt
Om du älskar din kropp och är stolt över din mandom så kommer det att ge dig ett annat självförtroende. Om du inte tycker om dig själv så kommer du också vara osäker på varför någon annan skulle göra det. Sunt självförtroende är sexigt!

Du har väl hört uttrycket - En liten pinne kittlar mer än en stor stock.

 
 

 
 

Stor penis

Precis som allting annat så har det både fördelar och nackdelar att ha en stor penis. Det finns kvinnor som uppskattar din storlek och kan ta emot den i sin fulla längd men det finns också kvinnor som kan bli förfärade över storleken.

Det är kanske därför extra viktigt för dig som har en lite större storlek att vara lyhörd och tänka på hur du har sex så du inte förorsakar obehag.
 

 

Vad bör jag tänka på?

Glidmedel
Det kan vara extra viktigt att använda ett glidmedel om du har en stor penis. Du kan penetrera lättare och det blir skönare för både dig och din partner. Bästa glidegenskaperna har ett silikonbaserat glidmedel.

Långt förspel
Kvinnans vagina vidgar sig när hon blivit upphetsad och det är därför extra viktigt för dig att ha ett långt förspel och vänta in kvinnans lust. Om hon får ont så kommer hon inte att vilja ha sex, vilket får negativa konsekvenser för båda.

Försiktiga stötar
Det kanske är så att kvinnan inte kan ta emot dig i din fulla längd och det kan göra ont om du med kraft slår i livmodertappen. Var försiktig och lyhörd i dina rörelser. Välj samlagsställningar där du inte kommer in så djupt.

Utnyttja din storlek
Många kvinnor tycker om att bli uppfyllda och blir stimulerande när slidväggarna och slidmynningen tänjs ut. Grovheten gör att kvinnan upplever mer stimulans och friktion under samlaget. Ha ögonkontakt under kärleksakten så har du lättare att avgöra om det känns skönt för henne eller om du ska ta det lite lugnare.

Sexleksaker
Om du är lång så kan det ibland vara ett problem att komma åt att stimulera klitoris med ditt blygdben, på grund av att du inte kommer ända in. Använd en vibrerande ring som sticker ut lite så kan du lättare nå klitoris under samlag.

Visa dig naken
Många kvinnor tycker om åsynen av en stor penis och blir upphetsade av det. Därefter är det upp till dig att ta hand om din partners åtrå och visa vad du är kapabel till. Gör inte misstaget att tro att bara för att du är stor så är du en bra älskare. Det ska fler faktorer till för att fullända njutningen.
 


 


Vad är normalt?

Tänk på att statistik kan vara mycket missvisande. Vad är egentligen normalt förutom att det är ett snittvärde av alla penisstorlekar. Enligt denna statistik så har endast var fjärde man ett penismått som anses vara s k normalt. De mått du har är normalt för dig. Använd den väl!
 


Produkttips

Vårsolen sätter tydligen fart på lusten för kondomförsäljningen går alltid upp när vädret blir finare.

Visste du att det finns kondomer som är fördröjande eller som ökar stimulansen?

Bilden visar RFSU Power - en kondom som förstärker erektionen, ger ökad sexuell njutning och en mer intensiv känsla för båda. Läs mer

Visa alla kondomer

Ha en fortsatt bra dag önskar vi på Lustjakt.
 
 

 

 
"Floden vet att det inte är någon brådska. Tids nog kommer vi fram."
                                                                         A A Milne

 
 

Inga kommentarer: