måndag 27 augusti 2012

Vägen till fantastiskt sex 2


 
Förra veckan kom första delen i serien Vägen till fantastiskt sex. De handlar om lust och glädje och hemligheten med ett fantastiskt (sex)liv.

Är du redo för del nr 2? Del 1 kan du läsa här
 Hur ökar man sin lust och glädje?

Glädje och lust är egentligen ett naturligt tillstånd men genom att medvetengöra vad som sänker oss så kan vi lättare behålla eller återfå vår känsla av välbefinnande.


 

 


Kraften i nuet

Oavsett om man pratar om någonting som har hänt eller pratar om framtiden så blir det en känslomässig reaktion i kroppen just nu.

När man t ex tänker tillbaka eller ser fram emot en glädjefylld händelse så fylls man av en lyckokänsla i nuet.

Kan det vara så att när vi medvetet väljer vad vi tänker och pratar om så väljer vi också den känsla vi vill uppleva i nuet?
 
 

 

 


 
Motstridiga tankar

Ibland händer det att vi önskar oss något men samtidigt inte tror att det går eller att det kräver något av oss som vi inte är villiga att försaka. Vi hamnar då i en konflikt med oss själva.

"Jag tror att för att bli framgångsrik så måste man försaka sin familj".

Kan det vara så att när vi ifrågasätter våra egna begränsade tankar och övertygelser så får vi tillgång till fler lösningar och upplever mer glädje?
 

 

 


Fantasi eller verklighet

Kroppen reagerar utefter dina tankar och kan inte skilja mellan fantasi och verklighet.

Om du tänker på en citron så rinner saliven till oavsett om du har den framför dig i verkligheten eller inte.

Det är t ex inte jobbet i sig som förorsakar stress utan det är våra negativa tankar om jobbet som stressar.

Kan det vara så att genom att medvetet välja våra tankar så kan vi också påverka vår kropp och dess funktioner?

Kan man tänka sig kåt?
 
 

 

 


 
Bra eller dåligt?

Vi vill gärna bedöma och värdera saker och ting i rätt eller fel, positivt eller negativt, sant eller falskt. Ofta kan det visa sig att en negativ händelse i en förlängning ledde till något positivt. Var händelsen då negativ?

Kan det vara möjligt att redan i nuet "zooma ut" och känna tillförsikt att det väntar något bra "runt hörnet"?
 

 

 


Älska medvetet

Tänk dig att du njuter av den första biten av choklad. Du suger på den andaktsfullt, låter doften förföra dig och dina smaklökar dansar av glädje. Resten av chokladkakan vräker du i dig och smaken känner du knappt. Skillnaden är enorm i upplevelsen av chokladen.

Praktisk övning: Älska medvetet och med fullständig närvaro.

Låt det ta tid. Bli hänförd. Var nyfiken. Stanna i njutningen så länge du/ni kan. Ta långa djupa andetag när du känner orgasmen närmar sig. Rör dig/er inte. Andas tillsammans med din älskade. Låt upphetsningen falla. Fortsätt njut...

Låt ditt fokus vara på hudkontakt, beröring, ögonkontakt, andetag och på vad som händer i kroppen. Så fort dina tankar vandrar iväg så tar du dem mjukt tillbaka till nuet och njutningen igen. Det är njutningen som är målet inte orgasmen.


 

 

 
 
På väg...

När glädjen blir ett viktigt mål för oss så börjar vi medvetet välja de tankar som känns bra för oss, både i livet i stort och i vår njutning.

-"Gynnar den här tanken mig?"
-"Gynnar den min lust och min glädje?"


Nästa vecka kommer del 3 i Vägen till fantastiskt sex. Missa inte detta.
 

 

 


En succé från USA

Flaskan på bilden ser inte så märkvärdig ut men innehållet skapar en sensationellt pirrande och hettande känsla i klitoris. Den är så intensiv att EN droppe räcker.

-"Det känns som en varm vibrator med en nästan elektrisk känsla. Kan beskrivas som om du satt på ett 9-volts batteri på spetsen av tungan."

Läs mer om ON Arousal gel

PS.
Det är rykande åtgång på denna produkt. Skulle den ta slut så kan du trycka på knappen "Meddela" så får du ett mail när den kommit in i lager igen.

Välkommen in och handla

Ha en fortsatt bra dag.
 
 

 

"Det verkliga målet på framgång är den glädje du känner inom dig."

 

Inga kommentarer: