tisdag 10 december 2019

Lustfyllt i jul



Lustfyllt

Denna vecka kan du läsa om kroppens lustpunkter och vad du praktiskt kan göra för att öppna upp för mer lust och välbefinnande. Vi har även samlat tips på julklappar som tänder gnistan i jul och gör den riktigt fröjdefull. Ska du spela julklappsleken? Då hittar du de roligaste klapparna till spelet hos oss!
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt
 
 

Veckans klipp - för dig

 

Testa! 79kr

Veckans värdekod

Testa på den unika lufttrycksstimulansen som ger de mest intensiva orgasmerna!
35 minuter ren njutning. Skriv in värdekod ONENIGHT i kassan så köper du Satisfyer One Night Stand för bara 79 kr. Ord. pris 159 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2019-12-15
Satisfyer One Night Stand
 

Lustpunkter

Det finns ställen på kroppen som främjar den sexuella förmågan och kan bidra till ökad lust och njutning. Läs och lär.
Läs artikeln här

Produkttips

När du vill ge en alldeles speciell gåva! Ett lyxigt vibrerande ägg med trådlös kontroll för spännande stunder av njutning. Den fina förpackningen gör den extra trevlig att ge bort.
Amoure Remote Bullet
Fler vibrerande ägg
 
Pave Liz är en exklusiv klitorisvibrator som med sin unika utformning bärs likt en ring på fingret för att ge full kontroll och stimulans med precision. Låt njutningen långsamt stegras mot ett böljande klimax genom att växla mellan de 7 olika kittlande vibrationsmönstren.
Pave Liz
Fler klitorisvibratorer
 
Inte testat ännu? On Arousal Gel Ultra skruvar upp njutningen till max för henne och får underlivet att bulta och längta efter mer. En liten droppe på klitoris räcker för att skapa magi. P.S funkar precis lika bra till honom också.
On Arousal Ultra
Fler stimulerande medel
 
Fantiserar du om riktigt hala äventyr under julen? Bred ut ett vinyllakan så kan ni leka ohämmat utan att bekymra er om fläckar i sängen! Använd generösa mängder glidmedel och njut av ett förspel i världsklass.
Vinyl Love Sheet
Mer för förspel
 
Ladda för en oförglömlig massage! Denna värmande lustfyllda massageolja har unika stimulerande egenskaper som påverkar upphetsningen och erektionen för både kvinnor och män. Gjord av enbart naturliga och vegetabiliska ingredienser som gör den ätbar och veganvänlig. Smakar himmelskt gott av salt choklad toffee. Mmmmums.
Lust Massage Salty Toffee
Mer för massage
 
En julmorgon att minnas - överraska med att klä ut dig till en oemotståndlig och sexig tomte!
Santa Pink One Size
Fler sexiga kläder
 
En blivande favorit i julklappsleken! Klämvänlig pung som är oemotståndlig att greppa kring. Antistressbollar som både lugnar och lockar till skratt :) Finns även som bröst.
Stresstickles
Squeeze Boob
 
Maxa njutningen för båda med Thick Dicky Cage! Den långa sleeven runt skaftet och ringen runt pungen gör honom kraftfull och mer uthållig. Hon får extra stimulans av det ökade omfånget och samtidigt sköna vibrationer mot klitoris.
Thick Dicky Cage
Fler Nyheter

Veckans sextips

Skriv små kärleksfulla lappar till din partner och göm dem där din partner kommer att hitta dem. Allt från romantiska, söta, charmiga, roliga eller ännu bättre mer personliga budskap. Det kommer garanterat ge din partner ett leende de gråaste dagarna!
Veckans roliga bild

Veckans roliga

Det var snöstorm och Bettan körde vilse. Hon fick inte panik för hon kom ihåg sin fars ord: "Råkar du ut för en snöstorm så vänta tills det kommer en plogbil och följ den". Ganska snart kom plogbilen och hon följde den i ca 1 timme. Till slut stannade den och föraren gick fram till Bettan och undrade vad hon gjorde. Hon berättade då vad far sagt. Föraren nickade och sa: -Jag är klar med IKEA:s parkering nu. Ska du hänga med till MAXI också?

Veckans Citat

”Förundras över allt, även det vardagliga”
Carl von Linné

Inga kommentarer: