måndag 14 oktober 2019

Vilda orgasmer





Vilda orgasmer


Alla vill ha den, alla lyckas inte alltid få den och en del har aldrig fått den - vi pratar om orgasmen! Vi ger dig tipsen som kan hjälpa till att underlätta eller förstärka orgasmen och låta den pulsera med extra kraft i din kropp. Orgasmen må vara målet, men du - underskatta inte vägen dit, den kan vara minst lika tillfredsställande på sitt eget sätt. Missa inte vårt test lite längre ner där du kan testa dina kunskaper om orgasm och utlösning!
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt







Tone knipkulor

Gör knipövningar med knipkulor för en mer effektiv träning av musklerna i bäckenbotten. Starka muskler ger kraftigare orgasmer! 





Intensiv orgasm

Intensifiera din orgasm och ta den till en högre nivå. Ju skönare och intensivare orgasmer du får desto oftare vill du ha sex. Här får du tipsen för hur du kan öka kraften i orgasmen.


Produkttips



Såg du SVT´s dokumentär Orgasmgaranti? Detta är en av de omtalade och hyllade produkterna!
Har du svårt att nå klimax? Lösningen kan vara pulserande tryckvågor. Denna unika funktion har fått många kvinnor att uppleva den efterlängtade orgasmen. Satisfyer PRO PlusVibration kombinerar de stimulerande tryckvågorna med sköna vibrationer, vilket ger dig en fulländad klitorisstimulans!







Stimulerande kräm för mannen som ger explosionsartad njutning och omedelbart effekt!








"Vibrator på burk" - en droppe på klitoris räcker för att göra dig vild och galen!







Staven som ger dig stimulans på tre betydelsefulla punkter samtidigt. Roterande pärlor i slidmynningen, två härligt vibrerande kaniner för både klitoris och anal stimulans - allt för maxad möjlighet till en häftig orgasm.







Lägg till skönt sug i bröstvårtorna med Cheer Nipple Suckers. Ett enkelt sätt att förstärka njutningen!







Analkulor kan föras in en bit i anus för att sedan dras ut, snabbt eller långsamt, kula för kula. Detta kan ta klimax till en högre nivå och ge orgasmen en ny dimension.







Astor AssGasm är en kombinerad analplugg och potensring som låter dig njuta av de mest explosiva utlösningar någonsin! Låt pluggen glida in och ge dig skön prostatastimulans samtidigt som ringen sätts runt penis och pung för en maxad känsla.







Boken TABU innehåller 30 noveller om förbjudna kärleksmöten och är utgiven i samarbete med Lustjakt. Att läsa erotiska historier kan göra att lusten vaknar och börjar pulsera i kroppen. En bra uppstart för en vild avslutning!







Frenzy Climaxer är utformad för ultimat komfort, med en flexibilitet som samspelar med din kropps rörelser. Den mycket speciella och kittlande klitorisretaren kommer bjuda dig på överraskande skön njutning. De dubbla motorerna startar upp 12 funktioner för en oförglömlig orgasmisk upplevelse varje gång.







Vad vet du om orgasm och utlösning?

Orgasmen är den sexuella njutningens höjdpunkt, men vad vet du mer om det som sker i detta klimax? Gör testet och se hur många rätt du får av de 10 frågorna!


Veckans sextips

Rör dig runt, var aktiv och använd dina höfter oavsett vilken position du befinner dig i. Lyft ditt bäcken för att träffa din partners händer, mun eller leksak. Dessa rörelser kan hjälpa dig att nå klimax!


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En tämligen stressad och uppjagad kille kommer in i en liten ICA-butik i Skåne.
Han sliter åt sig fyra paket med kondomer och lägger dem tillsammans med sitt kreditkort på disken vid kassan.
Kassörskan frågar "Kod"?
Mannen svarar " Ja så in i h-e"!!!


Veckans Citat

”Det är gott att vara betydelsefull, men det är betydelsefullare att vara god”
Trini Lopez


Inga kommentarer: