fredag 1 juni 2018

Nyfiken på obeprövat?





Nyfiken på obeprövat?


Ibland är det lättare än man kan tro att förändra saker i sitt liv, inte minst när det gäller sexlivet. Med en gnutta nyfikenhet och små medel kan upplevelsen bli totalt förändrad. Men man måste vara villig att testa något man tidigare aldrig gjort för att uppleva något nytt - är du beredd?
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig




Spara 200:-


Veckans värdekod

Skönt i duschen! Fäst på kaklet eller en annan slät yta, vrid på vibrationerna och njut av den sköna stimulansen. Händerna har du fria till annat :) Använd värdekod STUDDIG i kassan så köper du Shower Stud för 349 kr. Ord. pris 549 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2018-06-03





Tänk nytt

Gamla rutiner och invanda mönster - vad händer när du gör dig fri och låter ditt sexliv fyllas av kreativitet och lekfullhet? Missa inte tipsen som kan föra in ny lust och glädje i sexlivet!



Massageolja med ljuvlig doft av söt honungsmelon och med välgörande oljor.

Kondomer med extra allt för maximal njutning och en mer intensiv känsla för båda.

Succén fortsätter - Ny het sexleksak till superpris varje dag hela veckan!






Sex & produkttips



Förläng samlaget

Går det lite för fort ibland? Ett smart och skönt sätt att förlänga kärleksakten, är att använda en dildo en stund mitt i samlaget. Hon får fortsatt stimulans medan han får chansen att stilla sig lite. De flesta tycker det är eggande att se dildon penetrera, med full översikt. Det ger även bättre möjlighet att stimulera klitoris under tiden.







Imponerande stånd

Gör din penis ståtligt kraftfull med en ring som kramar åt runt roten. Känslan av den riktigt hårda, ådriga och grövre lemmen lämnar ingen oberörd! Mer stimulans för henne och kraftigare stånd för honom. Supersexigt!







Lek med tungan

Släpp loss och lek med olika godsaker på huden! Vispad grädde, glass eller en smaksatt olja på din partners kropp som du sedan sakta kysser och slickar i dig. Din partner kommer skälva av välbehag.







Byt roller

Hur känns det att "sätta på" sin partner? Är ni nyfikna på att byta roller och låta henne penetrera honom där bak? Denna strap-on är perfekt för just detta! Dildon är mjuk och något böjd för att kunna stimulera prostatan så hans njutning förstärks. I trosan sitter en vibrator som ger henne skön klitorisstimulans under tiden.







Pill i rumpan

Gå inte miste om en mycket erogen zon som kan ta din njutning till en högre nivå! Även om analsex känns främmande för dig så testa ändå att stimulera med ett finger som bara trycker mot utsidan av anus. Använd gärna en fingerkondom som hjälper till att göra leken hygienisk och bekväm.







Mild smärta

Växla mellan att smeka och kittla till att snärta ett område på kroppen med piskans silikontrådar. Mild smärta under sex kan förhöja hudens känslighet och göra dig mer upphetsad.




Veckans sextips

Släck lamporna och ta fram en ficklampa. Guida din partner över din kropp och de delar du önskar att den ska smeka, massera, kyssa eller använda tungan på. Låt din partner utforska och tillfredsställa dig. Även de delar som i vanliga fall inte upplevs som ett sexuellt område kan bli nog så upphetsande när all fokus och uppmärksamhet hamnar där.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Tre möss satt och skröt. Den första sa: Jag är så tuff att jag använder råttfällan som bänkpress. Den andra svarade: Jag är så cool att jag dricker råttgift. Då gick den tredje. De andra frågade: Vart ska du? -Äh, hem och sätta på katten!


Veckans Citat

"Lycka är inte någonting färdiglagat. Den kommer från dina egna handlingar".
Dalai Lama


GDPR

25/5 2018 börjar den nya dataskyddsförordningen GDPR att gälla - Lustjakt värnar såklart om din personliga integritet så som vi alltid har gjort och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Vi säljer t.ex. aldrig några mailadresser/kunduppgifter vidare till andra aktörer. - Ditt förtroende är viktigt för oss.
Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev så gör du det längs ner i detta mail.


Inga kommentarer: