tisdag 18 april 2017

Konsten att njutaSläpp kampen

Har du någon gång kämpat och ansträngt dig till max för att få ett njutbart och glädjefyllt sexliv?
Funkade det? -Antagligen inte.


Behändig vibrator

Handy orgasm dynamic är en stav i mindre modell. De variationsrika vibrationerna ger ultimat njutning oavsett om du vill stimulera klitoris eller g-punkten.
Pris 249 kr


Mannens favorit

Cushy är en stor favorit för män som vill ha ett onanihjälpmedel i behändig modell. Att Cushy dessutom har en verklighetstrogen hudkänsla och är skönt knottrig inuti har gjort att den hamnat på förstaplats i kategorin Lösvaginor.
Pris 329 kr


Överlägsen etta

Satisfyer PRO 2 har sedan den lancerades legat på topplistan och vi kan förstå varför den har blivit så populär bland kvinnor. -Den är verkligen något utöver det vanliga. Testa och se!
NU 599 kr (ord.pris 999 kr)


Passa på!

Massaging hair bruch är precis som namnet antyder en vibrerande hårborste. Vill du öka blodciruklationen i hårbotten för att stimulera hårväxten så är den helt perfekt. -Kittlar så skönt att det känns ända ner i tårna.
NU 59 kr (ord.pris 99 kr)


Nyhet

FF Penetrix double strap-on är avsedd att ge både bäraren och mottagaren skön njutning, då den är utrustad med två dildos.
Pris 499 kr
En klassisker

Ta tillfället i akt om du har tid i påsk och testa den klassiska tantraställningen Yab yum. Den är helt perfekt när du och din partner vill älska innerligt, länge och få en djupare kontakt.
Fortsatt Glad påsk önskar vi på Lustjakt!

Inga kommentarer: