tisdag 14 februari 2017

Spännande erotik

Spännande erotik

I dagarna har filmen Fifty shades darker premiär, uppföljaren till Fifty shades of Grey, som fått många att sukta efter ett mer spännande sexliv.
Längtar du också efter mer spänning och erotik i ditt liv? Kolla in vårt sortiment som kan tillföra det där lilla extra.


NYHET

Jewel tickler är en mycket läcker och exklusiv piska. Perfekt för dig som gärna vill vila ögonen på något vackert.
TIPS: Låt den kalla metallen svepa över huden och ge din partner rysningar av välbehag.


Läcker vibrator

Diamond silk är en mindre stav, vars steglösa vibrationer kan användas för att hetta upp alla kroppens delar under förspelet eller ta dig hela vägen fram till klimax.


Skön plugg

Aqua Veee är en plugg i njutbar modell med rejäl bottenplatta som förhindrar att den åker in. Pluggen har mjuka och steglösa vibrationer som många kan uppskatta.
TIPS: Om kvinnan har en analplugg under samlag kan mannen känna av vibrationera från pluggen under samlaget, då skiljeväggen mellan slidan och anus är ganska tunn.


Bondage

Kika igenom vårt sortiment på bondageprodukter.
Visa att du lever

Det har visat sig att människor som gestikulerar och rör på sig när de talar uppfattas som mer attraktiva än de som är har orörlig kropp och stel mimik. Det har också betydelse om du har en så kallade öppen eller stängd kroppshållning om du anses åtråvärd eller inte.
Vid en öppen kroppshållning är du rak i ryggen men ändå avspänd, med lätt tillbakadragna axlar som öppnar upp bröstkorgen. Blicken är öppen och tillitsfullt framåtblickande, som om du är redo att möta världen och ge av dig själv.
Den stängda hållningen med framåtskjutande axlar, stela lemmar och lite lätt nedslagen blick ger ett inåtvänt intryck och uppfattas inte som lika inbjudande och åtråvärt. -Tja, känns kanske lika inbjudande som att älska med en död fisk.
Var livfull så att du visar vad du känner och vem du är. Det är sexigt!
Vi på Lustjakt önskar dig en fantastisk livfull dag!

Inga kommentarer: