måndag 23 november 2015

Träng djupare in 

Tips samlagsställning

Ju högre upp kvinnan kan hålla sina ben desto djupare kan oftast mannen nå in under samlaget. Testa till exempel missionärsställningen där kvinnan lägger upp benen på mannens axlar.

Bilden visar Cosmos vibe plug som är en lite längre analplugg med steglösa vibrationer. Den är också utrustad med sugpropp.

 

 
 

 
 

För kvinnor

Beauty g spot har en bra längd och en skön utformning för att hitta och stimulera g-punkten.
 

För män

Bony prostata massager har en design som gör det lättare att hitta och stimulera prostatan. Steglösa vibrationer. 
 

 
 

Vad kännetecknar en nära och djup relation?

I en nära relation så uttrycker vi vårt innersta jag och delger varandra vad vi tänker, känner, upplever och vilka värderingar vi lever efter. Vi lyssnar och lär känna vår partner.
Hur får vi en djup relation?
Genom att ha en regelbunden kommunikation om hur vi upplever vår vardag.
Vi berättar vad som gör oss glada, ledsna, nyfikna, arga och på vilket sätt vi ser och uppfattar det som händer oss. Vad är drivkraften i våra liv, vad är viktigt? 
Känn dig själv och din partner
Genom dessa samtal lär vi inte bara känna varandra på ett djupare plan utan vi lär också känna oss själva. -Varför känner jag som jag gör? -Kan jag förändra min känsla?
Engagemang och intresse
Det krävs tid, engagemang, nyfikenhet, förståelse, medkänsla och kärlek för att lära känna någon annan på ett djupare plan. Det är vare sig jobbigt eller en uppoffring utan det är en fantastisk förmån och en glädje att få blicka in i varandras känsloliv. 
Växa och utvecklas
I en nära och djup relation blir det nästan automatiskt så att vi växer och utvecklas, både som individer och som par. Vi blir trygga i oss själva samtidigt som vi hittar en gemensam plattform (en vi-känsla) med gemensamma intressen och mål. Det finns ett ordspråk som säger att vår partner är vår största läromästare när vi ska lära känna oss själva. Var tacksam för din partner för det.
Är du inte van att blotta dina innersta känslor så kan det kännas lite obekvämt till och börja med men tänk på att det du gör ofta blir du bra på. Börja idag.
LYCKA TILL!

 
 

 

Intimitet ger lycka

Kanadensiska forskare vid University of Toronto har kommit fram till att en nära och djup relation är viktigare för vår lycka än att ha sex ofta. -Sex en gång i veckan räcker. 
Behåll intimiteten i ditt förhållande och förbli lycklig!
Ha en underbar dag önskar vi på Lustjakt.
 


 

"Ett bra förhållande känns igen på att det alltid kan bli bättre - och alltid blir bättre."  
                                                                     Okänd
 

Inga kommentarer: