måndag 5 oktober 2015

Stärk erektionenFå större och hårdare stånd

Här kommer lite tips på hur du kan förbättra din erektion. 

 
 

Knipträning för män

Musklerna i bäckenbotten stödjer erektionen. Det är därför viktigt att se till att du är vältränad även i de nedre regionerna om du vill behålla din erektionsförmåga livet ut.
Några minuters träning per dag ger snart resultat.
 
 

Penisöverdrag

Ett penisöverdrag stöjder erektionen samtidigt som penis blir något större.
Bilden visar Jaguar ring, ett penisöverdrag med klitorisstimulans. Läs mer
 
 

Potensring

Genom att sätta på en potensring nere vid penisroten efter att du fått erektion förhindrar du att blodet rinner tillbaka och du behåller din erektion lättare.
Bilden visar ett 4-pack potensringar i varierande design. Läs mer
 
 

Potenspump

Genom att använda en potenspump så kan du uppleva att din erektion blir något större och hårdare då mer blod kan pumpas in i penis. 
Bilden visar Gigantus pump, som även vibrerar. Läs mer
 
 

 
 

Ha sex ofta

Genom att ha sex regelbundet så håller du funktionerna igång. Du får ett ökat blodflöde som är gynnsamt för vävnaderna i penis. Om du inte har sex så ofta så kan penis börja krympa ihop och du kan få allt svårare att få erektion. 
 
 

 
 

Familjen AB

Många som har levt länge i en parrelation kan uppleva att de driver ett slags Familjen AB ihop. Det är arbetsuppgifter som ska utföras och fördelas. "Du städar". "Jag tvättar". I denna "företagsanda" är det lätt att tappa närheten och den känslomässiga kontakten. Det handlar mer om göranden än att njuta av varandras sällskap. 
Lär känna varandra på nytt varje dag. Vi förändras, växer och utvecklas varje stund. Var nyfiken och intresserad av din partner så kanske du upptäcker nya spännande sidor. Gör något som du inte brukar göra. Överraska. Visa din tacksamhet och glädje över att du får dela ditt liv med din partner. Det vi fokuserar på växer. Vad händer om du fokuserar på kärleken? 
LYCKA TILL!

 

Ta en kopp kaffe

Tre forskare i USA kommit fram till att kaffedrickande män löper mindre risk att drabbas av impotens. Koffeinet gör att kärlen slappnar av och blodflödet ökar. 2 till 3 koppar per dag minskade risken med 42%.
Ta en kaffepaus för njutningens skull!
Vi på Lustjakt önskar dig en bra dag.
 

 
 


 
 "Din vision blir endast klar när du blickar in i ditt eget hjärta.
Den som letar på utsidan drömmer; den som letar på insidan, vaknar."  
                                                                                         Carl Jung
 

Inga kommentarer: