måndag 14 september 2015

Vad innebär Soul sex?


Hört talas om Soul sex?

Det kommer nya uttryck hela tiden och det är inte alltid lätt att hänga med i svängarna. Om någon frågar dig om ni ska ha Soul sex så kan det vara bra att veta lite vad det innebär. 

 
 

Soul sex är själarnas möte

Soul sex handlar om att njuta varje sekund, hela tiden. Det är så lätt att närvaron går förlorad när vi skyndar oss för att komma i mål. Det handlar om att uppleva själslig njutning, en förhöjd upplevelse av sex. 
Att skapa en skön stämning är viktigt vid Soul sex. Bilden visar en rumsdoft som doftar härligt av frukt och bär. Läs mer
 
 

 
 

Wellness - för ditt välbefinnande

Wellness intimate är en serie produkter som innehåller välgörande ingredienser för både hud och underliv. Dessa produkter innehåller bland annat alger som är hudvårdande och ger ett fantastiskt bra glid. 

 
 

 
 

2 i 1

En fantastiskt produkt ur Wellness serien. Kan användas både som glidmedel och massageolja. Ätbar. Smakar jordgubbe och vanilj. Läs mer
 

Värmande massage

Ätbar och värmande massageolja med smak av hallon och lakrits. Algerna tillför en fantastisk känsla, en mjuk och sensuell beröring. Läs mer
 

 
 

Grunden i Soul sex

Ögonkontakten är viktig i Soul sex, för det är i blicken vi möter vår partners själ. Behåll ögonkontakten under hela kärleksakten. 
Du låter tankarna vila och är fullt närvarande HÄR och NU.
Varje handling ska vara i medveten närvaro* men du ska också kunna ha kul och känna glädje under kärleksakten. Skratt kan släppa på spänningar och lättar på allvaret men skratta inte åt din partner. Det är inte snällt. Skratta med.
Var tacksam över att få möta din partners själ.
Nu kan magi uppstå. Släpp allt. Alla tekniker. Koppla av. Känn frid. När du inte behöver något, inte försöker få något och när du släpper all kontroll så blir du helt sann och ärlig i det som är DU. 
Soul sex - ett möte i villkorslös kärlek.
LYCKA TILL!

 
 

 
*Vad innebär medveten närvaro?
Kanske har du gjort någon avslappningsövning, där du ska släppa dina tankar och fokusera på olika kroppsdelar för att uppnå avslappning. När du t ex fokuserar på dina händer så kan du känna hur blodet pulserar i dem, kanske känner du att det pirrar, eller något annat. Din medvetenhet är då fullt närvarande och fokuserad i dina händer och du är inte distraherad av dina tankar.  
Medveten närvaro innebär att du befinner dig helt och fullt i NUET. 
Bonus
När du tänker mindre och är fullt närvarande i nuet så känner du en fridfullhet. Våra tankar har en tendens att antingen tänka på förfluten tid eller framtiden och hindrar oss från att uppleva livet när det pågår. Lite synd, då nuet är det enda ögonblick du KAN uppleva
 

 
 

Soul sex vid onani

När du ska ha sex med dig själv är det minst lika viktigt att du möter dig själv med fullt fokus. Ta fram en spegel och börja med att titta in i dina ögon och säg "Jag älskar dig". Titta på dig själv i spegeln även när du onanerar och njuter. Fullt fokus och all kärlek till dig själv med andra ord.
PS. Du ska inte onanera till en bild eller film, då har du inte fokus på dig själv.
Bilden visar Eros silicone silk, ett mycket silkeslent glid. Läs mer
 
 

 
 

Gratis Viamax test

När du handlar för 650 kr eller mer så får du ett gratis test från Viamax. Provpåsen kan innehålla Water glide, Silicon glide, Organic glide, Sensitive gel, Maximum gel eller Tight gel.
Vi på Lustjakt önskar dig en bra dag!
 
 

 
 


 
 "Ju mer frihet människor får desto mindre tid har de för friheten."  
                                                                                         Evelyn Waugh, brittisk författare
 

Inga kommentarer: