måndag 29 juni 2015

Boosta din lust och glädje

    

 

Äntligen semester

Det är många som går på semester nu i juli. Kanske hör du till dem.
Här kommer lite tips på hur du kan boosta din lust och glädje.
Om du frågar dig själv varför du känt extra glädje vid något tillfälle så kan du identifiera de situationer du mår bra av och uppleva ännu mer glädje i ditt liv.
 

 
 

Vad njuter du av?

Om du vill njuta på din semester så kan det vara idé att fundera på vad du njuter mest av och helt enkelt prioritera det.
Bilden visar Puma Swede The vibe - en mycket njutbar vibrator som kan användas under samlaget eller på egen hand.
Läs mer
 
 

 
 

Kom överens

Kom överens med din partner/familj om vad ni ska göra på semestern. Kommunicera och kom fram till en lösning som passar alla. Tänk på att ibland får man kompromissa och vara lite flexibel så man inte kör över sina närmaste. Om en i familjen är på dåligt humör så har det en tendens att sprida sig. Motsatt gäller också förstås. Din älskades glädje smittar av sig och ökar även din glädje.
Bilden visar Vibozzz Multi vibe - kan användas av både man och kvinna - eller tillsammans. Läs mer
 
 

 
 

Sträva efter balans

Allt i naturen strävar efter jämvikt och balans. Vad behöver du för att få balans i ditt liv? Träffar du normalt mycket människor i ditt jobb kanske du behöver mer egentid på din semester. Hitta din jämvikt.
Bilden visar Puma Swede The ring - en fingervibrator med sköna vibrationer.
Läs mer
 
 

 
 

Vad gör dig avslappnad?

Sommar och ledighet är för många en efterlängtad och ofta välbehövlig tid, fri från vardagens måsten. Att ta dagen som den kommer och ta det lugnt är rena hälsokuren för både kropp och själ. Vi kan stressa ganska mycket utan att det behöver vara farligt på något sätt men återhämtning är A och O för bibehållen hälsa. Bra inte minst för sexlusten.
Bilden visar Enamor Garden of Eden, en smaksatt och värmande massageolja som du får köpa för endast 19 kr om du handlar massageoljor eller massagetillbehör för minst 300 kr. 
 
 


Lyckligare av mer sex?

Forskare vid Carnegie Mellon University i USA har försökt mäta om det finns ett samband mellan frekvent sex och lycka. Över 120 par deltog. Hälften av paren fick i uppgift att ha sex dubbelt så ofta som de brukade. Blev de lyckligare? Nej, snarare mådde de något sämre, då lusten och längtan efter sex hade minskat. 
Utmaningen är att skapa bra förutsättningar för sex utan att det upplevs kravfyllt på något sätt.
Vi på Lustjakt önskar dig en skön sommar och semester!
 
 


 

"Världen är som den är - och du mår som du väljer att leva i den." 
                                                 
 

Inga kommentarer: