måndag 20 april 2015

Himmelsk njutning 

Upptäck ny njutning 


Genom att använda sexleksaker, testa nytt och utöka dina kunskaper så kan du ta din njutning till en högre nivå. Vi har utökat vårt sortiment med nyheter som verkligen kan göra skillnad i ditt sexliv.
Bilden visar Miu miu vibe balls - vibrerande knipkulor med klitorisretare. Du kan välja mellan många sköna varianter på vibrationer och den separata fjärrkontrollen är helt perfekt när du vill ändra hastighet eller lägga din njutning i din partners händer.
 

 
 

Ökad lust med knipkulor

Du kanske har hört att det är viktigt att göra knipövningar men visste du att du kan förbättra ditt sexliv genom att använda knipkulor? 
När du gör dina knipövningar så kan du uppleva en värme, ett pirr eller en bultande känsla i underlivet. Det beror på att blodgenomströmningen ökar och du kan också uppleva att du blir fuktigare. Ditt underliv väcks till liv och tankarna på sex dyker upp lättare.
Du bibehåller dessutom elastisiten och styrkan i ditt underliv och din förmåga att använda dina slidmuskler för att krama runt penis eller en dildo, gör att du själv får mer stimulans.
När styrkan i dina slidmuskler ökar får du oftast mer kraftfulla orgasmer och det kan också vara lättare att uppnå orgasm. 
PS.
Det är många kvinnor som använder knipkulorna enbart för njutningens skull. Oftast har kulorna en liten tyngd inuti som skakar när du rör på dig. De kan nästan upplevas som vibrerande. Pröva att gå i trappor med kulorna i så får du se.

 
 

 

U-formad vibrator

Lastic G wave är en spännande u-formad vibrator som vibrerar i båda ändar. Låt staven stimulera g-punkten medan du får skön klitorisstimulans - Ett bra sätt när du vill underlätta orgasm eller uppleva njutningen mer intensiv.
Du kan också trycka ihop båda delarna och föra in hela staven i slidan och känna hur hela ditt underliv vibrerar.
Hett tips: Använd den under samlag!
För in den mindre delen i slidan och låt staven ligga mot klitoris för att nå himmelska höjder. Använd glidmedel så känns det skönare för båda.
 
 


 
 

Himmelsk njutning för honom

Boken Oralsex han aldrig glömmer lär ut tekniker som tar honom till sjunde himlen!

Härligt oralsex är en upplevelse som påverkar alla våra sinnen och får oss att rysa av välbehag från topp till tå - om det görs på rätt sätt.
 

 
 

 

Njut mer med penisöverdrag

X tensions dolphin vibe är ett penisöverdrag med vibrerande klitorisretare, som gör att kvinnan njuter än mer under kärleksakten. 
Nertill på överdraget är det en ring som ska sättas fast runt pungen och en del män upplever att de då kan hålla på längre. Kanske något att testa?
 
 

 
 

Öka orgasmupplevelsen


Genom att sakta ner precis innan orgasmögonblicket så kan du både förlänga orgasmen och uppleva att den blir mer intensiv.
Gör så här
Smek dig själv på det sätt som du brukar göra. När det börjar kännas olidligt skönt, när du känner att orgasmen är på väg, så ska du stanna av. 
Nu ska du istället smeka dig själv mycket lätt och med större fokus. Eftersom orgasmen är på väg så behövs det inte mycket stimulans för att det ska gå för dig.
Du kan t ex trycka långsamt och rytmiskt med ditt finger mot klitoris/ollon och verkligen uppleva hur skönt denna försiktiga beröring känns. Upplev hur orgasmen väller fram och startar orgasmsammandragningar i ditt sprängfyllda underliv.
Det är viktigt att du är helt fokuserad på din njutning och verkligen känner in när orgasmen kommer. När ditt mentala fokus och din känslomässiga upplevelse är helt i samklang med kroppens fysiska njutning kan du få en starkare orgasmupplevelse. Det är inte helt omöjligt att orgasmen kan upplevas nästan dubbelt så stark än när du låter den komma snabbt. Ibland kanske så snabbt att den nästan obemärkt går förbi och orgasmupplevelsen är över innan du hinner blinka.
Om du har svårt att få orgasm av den lätta beröringen så fortsätter du lite till på det sätt du brukar göra för att få orgasm. Kom ihåg att sluta precis innan...
PS. Denna övning är lättast att göra på sig själv.
Anmärkning
När du upplever din orgasm med ett större fokus så kan det framkalla starka känslor i kroppen och du kan börja gråta. Detta beror inte på att du är ledsen utan tårar och gråt är ett naturligt sätt för kroppen att uttrycka en stark känslomässig upplevelse.
LYCKA TILL!

 
 

Naturens viagra


​Vattenmelon anses vara bra för sexlivet. Den innehåller näringsämnen som bidrar till att förbättra blodflödet till svällkropparna hos både klitoris och penis. 
Vi på lustjakt önskar dig en riktigt bra dag!
 
 


 

"Livet består av mer än att öka hastigheten." 
                                             Mahatma Gandhi
 

Inga kommentarer: