måndag 15 september 2014

Upphetsande synintryck 

Väck lusten genom synen

Se på din partner så som det vore första gången. Titta med nyfikna och uppskattande ögon. Blunda inte utan var verkligen närvarande under sexakten. Vad ser du? Vad upptäcker du? Ser du de hårda bröstvårtorna? Ser du att andningen börjar bli djupare? Att ögonen blir mer glansiga? En svettdroppe som tränger fram? 
Gör en sensuell upptäcktsresa med dina ögon!
Lycka till!
 

 
 

Vackra klänningar

Genom att bära sexiga kläder så är det också lättare att känna sig sexig. Här nedan ser du några vackra klänningar som framhäver kroppen och bejakar lusten. Gör avklädningen till en del av sexakten. Klä av dig sensuellt och håll hela tiden ögonkontakten med din älskade. 
PS. Börja inte hänga in kläderna i garderoben eller liknande förrän efter sexakten utan låt plagg eller plagg falla ner på golvet. Släpp kontrollen och ge dig hän...
Se fler vackra klänningar från 399 kr. Visa

 
 

 
 

 
 

 
 

Njutningens största bov

Stress är en stor bidragande orsak till minskad lust eftersom kroppen då är redo för att fly eller kämpa. Kanske inte riktigt de perfekta förutsättningarna när du vill njuta.
När du använder ord som t ex måste, målinriktad, beslutsam, kämpa, kontrollera, försvara och agera så höjs kortisolhalten och stresshormonerna börjar flöda i kroppen.
Stresshormoner är bra och får oss att agera men om kortisolhalten hela tiden ligger på en hög nivå kan det få förödande konsekvenser på sexlivet, likväl som på vår psykiska och fysiska hälsa på sikt.
Nästa vecka tar vi upp hur du kan tänka för att komma ner i varv så att din kropp är i fas för sinnlig njutning.
Ha en fantastisk bra dag önskar vi på Lustjakt.
 
 "Hjärtat har sina skäl som förståndet aldrig kan fatta."
                               
                                                                            

                                                                               Blaise Pascal, fransk vetenskapsman

Inga kommentarer: