måndag 5 maj 2014

Sköna vårnyheter
Firade du Valborgsmässoafton? Visste du att Valborg från början är en gammal hednisk högtid. Det ansågs att häxorna flög till gamla offerplatser för att träffa djävulen och eldarna blev ett sätt att försöka förhindra detta.

 

 
 

Våryra

Upplever du att sexlusten ökar på våren så är du inte ensam. Ljuset och värmen gör oss piggare och gladare. Det spritter i kroppen och det är ingen slump att många blir förälskade på våren.

Bilden visar Corset Flower, en bedårande vacker korsett som även kan användas som en topp när du vill ha allas blickar. Läs mer
 
 

 
 

 

Färgglada nyheter

Vill du bli glad på mer än ett sätt så kan vi rekommendera de nyinkomna vibratorerna från Odeco. De är färgglada, sammetslena, stilfulla och har sju olika vibrationsmönster att välja mellan. Gör dig redo för vårens lekar...

 

 
 

Som en rosa dröm

Mini Love vib är en sammetslen stav i mindre modell. Den har en lite böjd topp för att lättare komma åt att stimulera g-punkten.
Dess litenhet gör den även lämplig vid klitorisstimulans. Den har sju olika vibrationsmöjligheter och vibrationerna kan fås både pulserande och eskalerande. 
 

 
 

 

Svalka dig

Kom ihåg att dricka mycket vatten, speciellt nu när det börjar bli varmare ute.
Det har visat sig att en vätskeförlust på bara 2% (ca 1-1,5 liter) av din kroppsvikt kan minska din prestationsförmåga med upp till 20%. Inte bra med andra ord om du vill ha mycket sex.

Bilden visar Lustjakts vattenflaska som rymmer ca 6 dl vatten. Läs mer
 

 
 

Grönt är skönt

Att älska ute i naturen är en sinnlig upplevelse. Solens värmande strålar och vindens smekningar på din nakna kropp kan upplevas mycket sensuellt och erotiskt. Den gröna färgen anses dessutom göra oss lugna och harmoniska.
Ha en bra dag i gröngräset önskar vi på Lustjakt.
 
 

 
 


 


"Alla människor upptäcker förr eller senare att de är sin egen själs trädgårdsmästare
och regissör för sitt eget liv".
                                                                                       James Allen
                                                    
 

Inga kommentarer: