fredag 8 november 2013

Längre förspel

Längre förspel            


Sexuellt förspel är de handlingar som gör oss upphetsade och som leder fram till att vi kan och vill ha sex med vår partner.


 
 

I

 

 
 

 

Mera förspel, tack

I kommunikationen med våra kunder så framkommer det väldigt ofta att kunderna efterfrågar ett längre och mer njutbart förspel.

Vi på Lustjakt håller med om att förspelet är en stor och viktig del för ett väl fungerande sexliv. Att parrelationen stärks och att vi mår bättre rent allmänt av njutningsfull beröring är ytterligare en anledning att ägna tid åt förspelet.
 
 

Förspelets betydelse


 
Förspelet väcker upp lusten och förbereder kroppen rent fysiskt på att ha sex. Mannen behöver få erektion för att kunna genomföra ett samlag och kvinnans kropp behöver göra sig redo för penetration vilket innebär att vaginan vidgar sig och blir fuktigare. Ju längre förspel desto skönare blir oftast själva samlaget eftersom smek och kel aktiverar lustcentrum i hjärnan. Dessutom ökar blodgenomströmningen liksom känsligheten och förmågan att få orgasm.

En stor andel kvinnor vill gärna ha längre förspel och en del saknar tyvärr förspelet nästan helt vilket gör det svårt för dem att få den tid de behöver för att uppnå orgasm.
 


Behagfull beröring

Att använda olja vid kroppsmassage eller glid vid intimmassage gör verkligen en stor skillnad för upplevelsen.

En produkt som du kan använda både vid kroppsmassage och som glidmedel är Pjur woman, se bilden. Läs mer
 
 

 
 

 
 
 

Sexiga spel

 

Inspiration

 

Slicka och njut

 

Väck upp lusten med ett spännande erotiskt spel.
Du drar ut på förspelet samtidigt som det blir mer varierat och lustfyllt.

Bilden visar Monogamy, ett uppskattat och prisbelönt spel. Läs mer
 
Bli inspirerad och kom ur dina rutiner genom att se en instruktionsfilm eller få tips genom att läsa en bok.

Bilden visar DVDn Yoni & Lingam massage - en makalöst bra film som visar hur man bäst tillfredsställer varandra med händerna. Läs mer
 
Det finns många smaksatta glidmedel och massageoljor för att du och din partner ska kunna slicka och njuta av varandras kroppar.

Bilden visar massageolja som smakar smultron. Läs mer
 

 


Ge njutning

Att få massage och kärleksfull beröring är oerhört avslappnande och är en stark njutbar kontrast till den ofta hektiska tillvaron vi lever i. Det är helt underbart att bara vara och ge varandra värme och ömhet utan vare sig tidspress eller prestationskrav.

Om du frågar en trött, stressad partner om ni ska ha sex kanske svaret blir ett nekande och trött nej. Frågar du istället om din partner vill slappna av och njuta så kan det kännas som ett mycket lockande förslag, eller hur?

Bli inspirerad i Lustjaktsbutiken

Ha en fortsatt bra dag önskar vi på Lustjakt.
 

 
 

 
 


 

"Priset för passivitet är betydligt högre än kostnaden för ett misstag."
                                                                  
      Johannes Eckhart
                                                    
 

 

Inga kommentarer: