måndag 7 oktober 2013

Taoistisk penismassage
Taoistisk penismassage        

Tao betyder "vägen". Taoismens ritualer och kunskaper hölls hemliga för alla som inte var invigda och avslöjades enbart för ett fåtal. Nu får du ta del av denna urgamla kunskap i att ge taoistisk penismassage för bättre hälsa.
 
 


 


 

Lär dig ge penismassage

Lär dig konsten i att ge din partner taoistisk penismassage för bättre hälsa.

När målet inte är orgasm så kan mannen bara ligga ner och slappna och njuta av den sköna massagen.
 Gör så här 
Använd glid
Bra glid vid viktigt vid penismassage.
Eros classic är ett mycket bra glid för honom. Ett annat förslag är Exxtreme glide, ett silikonbaserat glidmedel med tillsatt olja, som gör det extra skönt.

Undvik utlösning
Målet med denna massage är inte att mannen ska få utlösning. Låt honom njuta, men ge honom inte för mycket stimulans. Genom att trycka för hårt eller för löst så kan njutningen minska.

Mannen på rygg
Genom att mannen ligger på rygg så blir det svårare för blodet att gå uppåt och behovet av utlösning kan minska.

Smek uppåt
Lägg penis upp mot magen och ta massor av glid i handflatorna. Smek med en hand i taget. Börja vid pungen och smek penis uppåt med ett lätt tryck. Du greppar alltså inte om penis utan du masserar endast undersidan penis med öppen handflata.

Korkskruven
Med båda händerna runt penisskaftet gör du en spiralrörelse uppåt och neråt.

Gnid undersidan av ollonet
Håll penis med båda händerna och låt en tumme i taget smeka undersidan av ollonet i en uppåtgående rörelse. Mannen är mycket känslig här så tänk på att vara lätt på handen och smeka försiktigt med jämna rörelser.

Glöm allt
Lär dig teknikerna så bra att du därefter kan glömma dem, då utför du massagen bäst. Din partner och din totala närvaro är viktigare än tekniken. Låt hjärtat styra.

 
 


Låt honom sjuda

Lär dig att ge massage på ett sådant sätt så att mannen tycker att det är mycket skönt men inte så skönt att han inte kan stoppa behovet av att ejakulera. Den sexuella energin får då fritt utrymme att cirkulera och vitalisera hela kroppen.

Får mannen mycket hård erektion så kan du ta en liten paus och låta blodet rinna tillbaka innan du fortsätter.

Bilden visar ett plastlakan med uppblåsbara sidor, som effektivt förhindrar fläckar i sängkläderna. Läs mer om Massage bed body slide
 
 


 

Fyll dig med livskraft

När du fått utlösning så är det kanske inte ovanligt att du känner dig trött. Få istället orgasm utan utlösning och bevara din energi.

Läs artikel om att Bli en mångorgastisk man

Enligt taoismen så utgör den sexuella energin ca en fjärdedel av vår totala livskraft i kroppen. Ha morgonsex* och möt dagen fylld av energi och glädje.

* helst utan utlösning

Bilden visar Travel Gripper, en diskret onaniprodukt i skön design. Läs mer

Ha en fortsatt bra dag önskar vi på Lustjakt.
 

 

 
"Utan äkta kärlek är sex inget annat än friktion."
                                                                    

 
 

Inga kommentarer: