tisdag 24 september 2013

Vaginal orgasm
Vaginal orgasm            

Visste du att en kvinna kan få olika sorters orgasm?
 
 


 


 

Två olika orgasmer

En kvinna kan få två olika sorters orgasmer, vaginal och klitorisorgasm.

De flesta kvinnor uppnår orgasm lättast genom att stimulera klitoris. Denna orgasm upplevs som intensiv med starka sammandragningar, som för livmodern uppåt och bakåt in i kroppen.
 

 

En vaginal orgasm kan upplevas mer diffus och kännas mer i hela underlivet och bäckenet. Denna orgasm kan även fortplanta sig ut i kroppen och ge en stor känsla av vällust. Livmodern förs neråt vid en vaginal orgasm.

Eftersom den vaginala orgasmen är mer diffus och vag så är det inte ovanligt att kvinnan undrar om hon verkligen fick orgasm eller inte, då de mer vanliga och mer kraftfulla muskelsammandragningar uteblev. Hur orgasmen upplevs är mycket individuellt. Vissa kvinnor nästan "dör" medan andra knappt känner någonting. En orgasm kan givetvis också upplevas olika från gång till gång beroende på t ex humör och hälsotillstånd.
 Förspel viktigt

För att underlätta vaginal orgasm så bör kvinnan vara ordentligt upphetsad, vilket innebär att blodet börjat pulsera i underlivet, klitoris har blivit styv, vaginan har vidgat sig och har även troligtvis blivit mer fuktig.

Nu är kvinnan som mest känslig och även den lättaste beröring kan känns mycket intensiv. Nu är kvinnan redo att penetreras...

Genom att använda en större stav så stimuleras livmoderstappen, som sitter längst in i slidan, liksom slidväggarna maximalt.

Produkttips: Jelly Flesh


 
 


 


Missionären

Om kvinnan vill uppleva en vaginal orgasm så är det bra att välja en samlagsställning, där mannen kommer in så djupt som möjligt.

Vid missionären* kan kvinnan lägga en kudde under svanken och dra upp benen så att mannen kan komma djupare in.

* Kvinnan på rygg med mannen ovanpå.

Bilden visar FF Do it Doogie, en sele som gör att mannen kan penetrera djupare bakifrån. Läs mer
 

 
Mannen kan också praktisera cirklande rörelser istället för den mer vanliga in-och-ut-rörelsen för att massera slidan inifrån med sin penis. Låt också blygdbenet träffa klitoris och gnid dig lätt mot slidmynningen vid varje rörelse. Kvinnan kommer att älska dig.

 

 
Bilden visar en njutbar stav, Wabbit light up för endast 299 kr. Läs mer

Ha en fortsatt njutningsfull dag önskar vi på Lustjakt
 
 

 

 
"Att tro är ansträngande, att tvivla kommer nästan av sig självt."
                                                               

 
 

Inga kommentarer: