måndag 8 juli 2013

taoistisk slidmassage
Taoistisk slidmassage        

Tao betyder "vägen". Taoismens ritualer och kunskaper hölls hemliga för alla som inte var invigda och avslöjades enbart för ett fåtal. Nu får du ta del av denna urgamla kunskap i att ge taoistisk slidmassage för bättre hälsa.
 
 


 


 

Lär dig ge slidmassage

Lär dig konsten i att ge din partner taoistisk slidmassage för att släppa på inre spänningar och ge ökat välbefinnande. När målet inte är orgasm så kan kvinnan bara ligga ner och slappna och njuta av den inre massagen.

PS. Denna massage är även bra för att hitta vaginala njutningspunkter.
 Gör så här 
Förspel
Ta god tid på dig att värma upp kvinnan innan massagen. Smek, kyss, slicka eller vad du/ni brukar göra för att komma i erotisk stämning. Genom att väcka kvinnans lust så ökas blodgenomströmningen till hennes könsorgan och hon blir känsligare. Vaginan vidgar sig och blir fuktigare när kvinnan blivit upphetsad, vilket gör att du lättare kan utföra massagen.

Ägna minst en halvtimme åt förspelet.

Glid
Använd mycket glid vid massagen så känns den skönast.
Prisvärt och bra glid är t ex Glide 4 you.

Massera blygdläppar
Böra med att massera de inre blygdläpparna mellan fingrarna. Trycket ska vara lagom hårt. Fråga kvinnan hur det känns.

Massera slidan inuti
Använd en eller ett par fingrar till att massera slidan inuti med små cirklande rörelser. Utforska alla delar noggrant och stanna till där det känns annorlunda eller spänt. Om kvinnan visar att du är på ett mycket känsligt område så kan du ge henne extra mycket uppmärksamhet just där.

 
 


Reflexpunkter

Enligt taoisterna så har vi de starkaste reflexpunkterna på könsorganen. De ansåg att dessa punkter är direkt kopplade till våra inre organ. Den kraftfulla sexuella energin anses läka de organ som är svaga och hela kroppen blir energifylld och vital.

Helkroppsorgasm
Genom att lära sig de olika reflexpunkterna kan man enligt taoisterna få fantastiska orgasmer inne i organen, som kan pågå i timmar.

Bilden visar ett koppningsset, som används främst på ryggen för att släppa på spänningar. Läs mer om Chinese cupping
 
 


 

Fyll dig med energi

Enligt taoismen så är kvinnans sexuella energi obegränsad och den enda energin i kroppen som växer i styrka ju mer den utnyttjas.

Nästa vecka är det mannens tur att få uppleva taoistisk penismassage

Bilden visar Little butterfly, en klitorisvibrator med sele för bekväm njutning, även under samlag. En av Lustjakts storsäljare. Läs mer

Ha en fortsatt bra dag önskar vi på Lustjakt.
 

 

 
"Ta inte livet alltför allvarligt, du kommer i alla fall aldrig ifrån det levande."
                                                                    

 
 

Inga kommentarer: