måndag 10 juni 2013

A-punkten




Vad är A-punkten?          







Du kanske har hört talas om G-punkten men känner du till A-punkten?
 


 






 

Multipla orgasmer med A

G-punktens trevliga granne heter A-punkten. Det är ett känsligt område, som du hittar på främre slidväggen, framför livmodertappen. Lättaste sättet att hitta den är att be din sexpartner att fingra mellan livmodertapp och mage tills du känner av den magiska punkten (se bilden).

A-punkten går igång på tryck och massage, och kan vara vägen till multipla orgasmer.
 



Kärt barn har många namn



 
A-punkten är en förkortning av Anterior Fornix Erogenous, därför kallas A-punkten ibland AFE-punkten. A-punkten är ett mindre antal nerver utspridda över ett större område så därför är det egentligen mer rätt att kalla det A-zonen.

A-punkten, A-zonen, AFE-punkten/zonen - bara olika benämningar på samma område.
 



Stimulera A-punkten



 

A-punkten kan vara svår att nå med fingrarna men med en stav kan det vara lättare. Vi rekommenderar en böjd stav för att trycka in mot A-punkten. Se alla böjda stavar

När du hittat det känsliga och lena området mellan g-punkten och livmodershalsen så gnider du mot A-punkten med fingrar eller stav.

Bilden visar Diamond red gsense som har steglösa vibrationer. Läs mer

 
 

 
Vi är alla skapta olika. Vissa kvinnor hittar punkten jättelätt medan det hos andra kan vara lite svårare. Om inte annat så kan det vara en trevlig upplevelse att bara leta efter den.
PS. Be din partner leta mycket noga...

 


 

Samlagsställning

Om du vill stimulera A-punkten under samlag så är sjöstjärneställningen bra. I denna ställningen ligger kvinnan på rygg med ena ben över mannens höft, vilket gör att mannen kommer in snett underifrån (se bilden).
Bakifrån eller kvinnan ovanpå kan också fungera bra så länge penis kommer i kontakt med främre slidväggen.
 

 

Tips: Kärleksakten bör vara av det mer passionerade slaget för att A-punkten ska bli stimulerad, då punkten är djupt inbäddad i vävnaden. Inga mjuka stötar med andra ord.

 



Varför A-punkten?



 
Ökar fuktigheten
Beröringen av detta mycket känsliga område tillsammans med de stimulerande vibrationerna från vibratorn gör att produktionen av slidsekret blir extremt hög. Fördelarna med detta är ju givetvis att slidan blir mycket blöt, och att ens partner kan glida in väldigt lätt.

Multipla orgasmer
Genom att stimulera A-punkten så kan vaginal orgasm lättare uppnås, ofta flera stycken efter varandra.

Fantastiska orgasmer
Många kvinnor upplever att orgasmen blir mycket mer intensiv och att det är svårt att inte låta bli att skrika ut sin njutning vid en A-punktsorgasm.


 


 

Steglös

Harmony slim G har steglösa vibrationer och en penetrerande längd på 16 cm, vilket är bra om du vill nå in till A-punkten.
 
 

Längre stav

Harmony Radiance har 4 olika vibrationsval och en perfekt design för att stimulera A-punkten.
Just nu till bra pris.
 






 

Stor sexstudie

I nästa veckas nyhetsbrev så får du ta del av en stor studie om svenska folkets sexvanor. Sexfrekvensen har minskat med 24 procent sedan 1996. Läs varför?

Ha en fortsatt bra dag önskar vi på Lustjakt.
 

 

 
"Förlorat guld kan återfås, aldrig förlorad tid."
                                                                         Kinesiskt ordspråk

 
 

Inga kommentarer: