måndag 8 oktober 2012

Nyfiken på Analsex?Nyfiken på Analsex?
Här kommer 3 tips till nybörjare:
Smek den erogena zonen
Skinkorna, anus och perineum(mellangården) är mycket känsliga för beröring. Smekning av dessa kroppsdelar kan förhöja njutningen och ge upphov till helt nya sensationella upplevelser.

Analsex är många olika sorters stimulans av anus och behöver inte innebära analt samlag.

Om du vill pröva så är det bra att börja försiktigt med att smeka området runt anus, samtidigt som du smeker din partners kön.
Använd glidmedel
Eftersom det nästan inte finns något naturligt glid i anus så är det viktigt att använda glidmedel. Glidmedlet gör det skönare och minskar risken för att det ska göra ont eller att friktionsskador uppstår.

Silikonbaserat glid är oftast att föredra, då de har bra glidegenskaper och är mer hållbart än vattenbaserade glid. Oljebaserade (t ex Exxtreme glidegår bra att använda så länge som du inte använder det tillsammans med sexleksaker eller kondom.
Använd kondom
Om du vill ha analt samlag så känns det tryggast för båda parter om kondom används. Även om de flesta kondomer är behandlade med glidmedel så bör extra glid tillföras.
Visa kondomer

Här kommer 3 tips på leksaker som kan användas till analsex.
Analplugg
En analplugg är en kortare stav med en bottenplatta, som förhindrar att den försvinner in. Om du använder en plugg med vibrationer så får du ännu mer stimulans.

Analstav
Det finns många olika sorters analstavar, både med och utan vibration. Om de har en oregelbunden form så blir stimulansen större. De flesta nervändar är runt anus eller precis innanför - vilket gör att det känns mest där.

Analkulor
Analkulor ger en annan form av anal stimulans. För in kulorna och dra ut fort eller sakta, kula för kula.

Tänk på att det är bra att välja en greppvänlig produkt, t ex med en ring i toppen.


Inga kommentarer: