måndag 12 december 2011

Sqweel - unik leksak

Glöm allt du trodde att du visste om sexleksaker - här har ni Sqweel som är helt annorlunda. 
Den vibrerar inte utan har ett hjul med unika små tungor, som snurrar runt.  
Även om den inte upplevs precis som en riktig tunga, så är det det närmaste du kan komma med en leksak. Det är en helt annorlunda och ger en helt ny känsla. 
Välj mellan 3 hastigheter - börja långsamt och arbeta dig mot orgasm
                   
Hur du använder Sqweel ®

Stoppa in 3st AAA-batterier (säljs separat)
Ta av locket, starta rotationen med knappen och tungorna börja rotera. (Välj vilket håll du vill att tungorna ska träffa din kropp, beroende på hur du håller i den. Tungorna kommer uppifrån eller nerifrån.)
Viktigt att alltid använda ett glidmedel, för att leksaken ska komma till sin fulla rätt.
     
Start på den långsammaste hastigheten och håll Sqweel mot magen eller halsen först, för att väcka den där unika, speciella känslan. När du är redo, låt tungorna försiktigt smeka din klitoris och kanske också slidöppningen. Ta dig tid att långsamt bygga upp din upphetsning.
Öka hastigheten på knappen när du själv önskar.
 
Sqweel är inte bara för oralsex,  använd den även under förspelet för att reta varandras erogena zoner -ex  nacke, lår, mage, knäveck osv - bara att se vart din fantasi leder dig/er.
- Upptäck nya erogena zoner.

 Den är också enkel att rengöra.
Öppna locket och lyft ut hjulet med tungorna, ha på ett bakteriedödande rengöringsmedel ex Hygiene och  skölj sedan under kranen.

Sqweel slog stort i USA efter att ha varit med på The Tonight Show med Jay Leno.För att visa Sqweels funktioner, masserade Leno sitt ansikte med denna sexleksak, till sin publiks stora glädje!Inga kommentarer: