tisdag 11 maj 2010

Test i Aftonbladet idag.


Idag är Lustjakt en av de omnämnda företagen i Aftonbladets test av Fingervibratorer. Följande vibrator ur Lustjakts sortiment var testad och fick ++++.
Den har 2 lösa överdrag. Mycket kraftiga vibrationer.

Här är en annan fingervibrator som Lustjakt också har i sortiment, den fick +++++
Dessa vibratorer är löst vibrerande, fast det i Aftonbladets test står starka vibrationer. (om testet inte blandats ihop med någon annan produkt, det har ju hänt tidigare) Den har också bara en on/off knapp.

Följande vibrator finns också med i testet. Fick bara ++ vilket Lustjakts kundrecensioner inte överensstämmer med. I våra kundrecensioner har den fått ett snitt på 5 hjärtan. Men det är ju som med allt, smaken är som baken, den är delad ;)

Även denna vibrator var med i testet, den fick lågt betyg. Denna har vi tagit in igen efter att tidigare ha haft den i sortimentet. På den tiden var det en riktig storsäljare och fick många bra recensioner. I och med att den är så ny i vårt sortiment har vi inga kunder som recenserat den än. Skriv gärna recension om vad du tycker om den om du redan har den.

Många gånger så märker man att det är olika personer som testar produkterna för ex. Aftonbladet eller Expressen, för det skiljer sig åt vad man gillar ex. från svagt vibrerande till kraftigt vibrerande.
Denna gången verkar det som om testpatrullen inte gillar att vibratorerna ser ut som djur. Det har vi sett sedan tidigare, att vissa älskar att det ser ut som söta små djur, medan andra avskyr det.

- Så det viktigaste i valet av leksak, är att du tänker till och funderar över vad du gillar och inte gillar. Då är chansen störst att du hittar rätt leksak för just dig.

Inga kommentarer: