söndag 18 oktober 2009

Lustjakt minskar otroheten i samhället

Expressen har nyligen genomfört en enkätundersökning om sex. Hela 2829 svenska kvinnor och män har anonymt svarat på en rad frågor. I frågan om "Du har varit otrogen" har det sedan den stora undersökningen "Sex i Sverige" genomfördes 1996 skett en ganska dramatisk förändring bland kvinnornas svar. 1996 svarade 23 % av kvinnorna och 48 % av männen att de någon gång varit otrogna. Svaren denna gång var 45 % för kvinnor och 46 % för män.


Vad har hänt? Några procent till så gäller devisen att det är normalt att vara otrogen. Är det något att sträva efter? Kanske inte.


Kan det vara så att när kvinnor nu lever snarlika liv som män så ställs det högre krav på att livet skall vara fartfyllt och perfekt. Om man stressar mer och offrar mer tid så vill man helt enkelt ha mer valuta för ens uppoffringar. Man nöjer sig heller inte med ett mediokert samliv.


För dig som vill satsa vidare på ditt förhållande trots att kärlekslivet kanske går i vågor så har vi bra lösningar. Vi kan inte lösa de känslomässiga problemen men däremot så är vi extremt duktiga på den mer "orgasmiska" delen, både parvis och enskilt.


Är det fel att säga att med lustjakt i ens liv så ökar oddsen för ett mer moraliskt leverne?

Artikeln hittar du här: Expressen

Inga kommentarer: