tisdag 30 mars 2021

Stimulerande påskpynt

 


 

Eggande påsk

Påskhelgen är i antågande och förhoppningsvis har du några lediga dagar att se fram emot och njuta av. Om man är lite fantasifull så kan man faktiskt hitta en hel del ”påskpynt” i vårt sortiment – vi har både fjädrar, ägg och kaniner :) Visst låter det som att det kan bli en spännande och njutningsfull påsk? Kika på våra tips som kan ge dig eller en kär vän en riktigt eggande påsk.

Mycket lust & glädje och en Glad Påsk önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

Happyprice

Veckans värdekod

Förgyll påsken med en söt kanin i syndig tappning. Rabbitstaven Naughty Bunny har två stimulerande motorer för att dubbla nöjet!
Använd värdekod BUNNYN i kassan så köper du Naughty Bunny för bara 179 kr. Ord. pris 349 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2021-04-04

Mer om Naughty Bunny
 

Ta kontroll

Genom att ta kontrollen över dina tankar så påverkar du hur du ska må och känna, både psykiskt och fysiskt. Med fokus i nuet kan du leva ditt liv i lust och glädje samtidigt som din sexuella njutning når en högre nivå.
 

Läs artikeln här

Produkttips

Kittla... Reta... Kyss... Ljuvligt kyssbart kroppspulver med exotisk smak av kokos och ananas som gör huden silkeslen och oemotståndlig. Den handgjorda fjäderapplikatorn förstärker den sensuella stunden och sätter en fin touch av lyx.

Visa Kissable Honey Dust
Visa fler fjädrar
Visa fler Nyheter
 

Charmiga Intensiva Ines döljer en riktigt skön överraskning i sin underdel. Placera hålet över klitoris och njut av den sugande och pulserade stimulansen som ger djupgående och intensiv orgasm!

Visa Intensiva Ines
Visa fler med lufttryck
 

We Vibe The Rabbit slår alla påskens harar med hästlängder! Påskharen är ju känd för att komma med godis men denna lilla sötnos bjuder istället på delikat stimulans under samlaget. Den är ergonomiskt designad för att träffa de rätta punkterna och vara bekväm att använda både under sex och för henne på egen hand. Den inre delen stimulerar hennes g-punkt och är formad för att även mannen ska få en skön upplevelse under samlag. Kaninens öron ger intensiv stimulans åt klitoris och de mjuka kittlande morrhåren ger extra känsla.

Visa We Vibe The Rabbit
Visa fler We Vibes
 

I påsktider stiger äggkonsumtionen rejält och även hos oss kan du köpa ägg, inte vilka ägg som helst utan självklart vibrerande ägg! Golden Duo Eggs har två läckra vibrerande ägg som kan ge dubbel njutning eller varför inte stimuleras av varsitt ägg samtidigt.

Visa Golden Duo Eggs
Visa fler vibrerande ägg
 

Ytterligare en variant av ägg som kan avnjutas under påsken! Ägget innehåller en skön överraskning för mannens njutning - ett supermjukt och flexibelt onanifodral med en äggform som passar perfekt över ollonet. Insidan har ett stimulerande vågmönster som ger extra känsla och intensivare stimulans.

Visa Tenga Egg Wavy
Visa mer för onani
 

Tone Knipkulor består av två äggformade kulor med ljuddämpade tyngder inuti. Genom att göra knipövningar med knipkulor så får du bättre effekt av din träning. Med starka bäckenbottenmuskler kan du få kraftigare orgasmer och förebygga urinläckage. Träningsprogram medföljer.

Visa Tone Knipkulor
Visa fler knipkulor
 

En vibrerande penisring som förstärker hans erektion och har stimulans för klitoris, kan göra att samlaget blir extra skönt för båda. EOS Rabbit Ring har två styva öron som omfamnar klitoris och ger henne tillfredsställande massage tillsammans med vibrationer.

Visa EOS Rabbit Ring
Visa fler vibrerande ringar
 

Booty Glider är en nätt och smidig plug som har ett vibrerande ägg i botten för att intensifiera stimulansen. Det vibrerande ägget går alldeles utmärkt att ta loss och använda separat för stimulans av andra lustpunkter.

Visa Booty Glider
Visa fler pluggar
 

Visa din älskade din uppskattning genom att ge en kärleksfull påskpresent. Här hittar du några färgglada och njutningsfulla förslag som kan passa bra i påsktider.

Visa presenttips

Veckans sextips

Gör en spännande äggjakt till din partner där du skriver små lappar med erotiskt innehåll och lägger i äggen. Det kan vara egna önskningar eller något du tror din partner skulle uppskatta och njuta av.

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Det var en björn och en kanin som satt i skogen och sket. Efter en stund säger björnen till kaninen:
- Tycker inte du det är äckligt när det fastnar skit i pälsen?
- Nej, det har jag inga problem med, säger kaninen.
- Å, vad bra! säger björnen samtidigt som han tar kaninen och torkar sig i ändan med honom.

Veckans Citat

”Vänta inte på det perfekta ögonblicket. Ta vara på stunden och skapa själv det perfekta ögonblicket”

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: