måndag 15 mars 2021

Sköna blowjob tips

 


 

Tillfredsställ med sug

Idag är det många mäns favoritdag - den årligen återkommande så kallade Steak and Blowjob day. En perfekt dag för dig som gillar att ge honom oralsex! Ett blowjob brukar alltid vara uppskattat och vi ger tips som kan göra att det blir extra skönt både för dig och honom. Testa några, eller varför inte alla, de 13 tipsen du hittar i vår artikel för ett lyckat blowjob.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

Tight price

Veckans värdekod

Justerbar penisring som gör att ståndet blir hårt och praktfullt vilket gör det extra intressant att utföra oralsex. När han sedan kommer så blir hans känsla kraftigare då utlösningen får lite svårare att pulsera ut. Använd värdekod NEONRING i kassan så köper du Neon Ring för bara 59 kr. Ord. pris 99 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2021-03-21

Visa Neon Ring
 

Sköna blowjob tips

Här bjuder vi på olika tekniker och tips du kan testa för att ge honom en avsugning han sent kommer att glömma!

Läs tipsen här

Produkttips

Genom att använd en munspray som ger lätt bedövande effekt kan det underlätta när du vill ta honom djupare i munnen. Effekten får musklerna i halsen att slappna av och motverkar då kräkreflexen. Sprayen har en delikat smak av söt choklad och fräsch mint.

Visa Throat Relax Spray
 

Du kan lägga till vibrationer för att öka stimulansen när du tillfredsställer honom. Använd en liten vibrator som du kan sätta på tungan eller fingret. Screaming O Tongue Ring är en knottrig liten tungvibrator som varar i ca 30 min. Låt den kittla på känsliga punkter runt hans ollon och pung för att ge honom en hissnande skön känsla.

Visa Screaming O Tongue Ring
 

Att använda ett smaksatt glidmedel vid oralsexet gör det till en ännu mer angenäm upplevelse. Dels smakar det gott och dessutom kan handen glida lätt och smidigt så det känns ännu skönare för honom.

Visa Eros Kiwi Strawberry
Visa fler smaksatta glidmedel
 

Låt denna ring med rader av små kulor förstärka känslan av dina handrörelser när du för dem upp och ner längs hans penisskaft. Använd mycket glidmedel så att de glider lätt. Låt den sedan sitta kvar runt roten för att ge extra stöd och storlek för hans erektion.

Visa Stroker Beads
Visa fler ringar
 

Genom att stimulera prostatan samtidigt som du ger oralsex kan hans njutning nå högre höjd och bli än mer intensiv och explosiv. Maddox Massager har sköna vibrationer tillsammans med en design som stimulerar prostatan dels via anus och dels via mellangården för att ge skönt tryck mot hans inre lustpunkt.

Visa Maddox Massager
Visa mer för prostatastimulans
 

Gillar han tuffare tag? Fängsla hans armar och ben så att det bara är du med dina händer och mun som har kontrollen. FF Cuff and Teser innehåller 4 reglerbara remmar och 4 reglerbara fängsel.

Visa FF Cuff & Tether
Visa mer bondage
 

Lösvaginan Easy Rider har mjuka läppar som omsluter dig samtidigt som insidan ger skön stimulans med räfflor och en extra tight zon. Sugproppen kan fästas på plant underlag så du kan njuta med händerna fria.

Visa Shots Easy Rider Mouth
Visa mer för onani
 

Är du sugen på att lära dig mer om att ge oralsex till mannen? DVD Ultimate Blowjob är en instruktionsfilm som visar, utan censur och i detalj, hur du ger en fulländad avsugning.

Visa DVD Ultimate Blowjob
Visa fler instruktionsfilmer
 

Sköna nyheter!

Med nyheten Jamy Spinjob får du en riktigt skön oralsexupplevelse! Den inre stimulerande strukturen är utformad för att tillfredsställa dig och ge en realistisk känsla när den spinner runt penisen.

Läs mer om Jamy Spinjob
Visa fler NYHETER
 

Nya Firefly Magic Plug är en självlysande mindre analplugg som livar upp och ger njutning. Den krökta toppen ger extra stimulans för mannens prostata så känslan förstärks ytterligare.

Läs mer om Firefly Magic Plug
Visa fler NYHETER
 

Veckans sextips

Ett nyrakat kön ger klart bättre upplevelse för båda när det gäller oralsex. Ta med rakningen som en del av förspelet och hjälp varandra att bli välrakade och extra inbjudande!

Veckans roliga bild

Veckans roliga

En man köper en robot som är inställd på att ge en örfil till alla som ljuger. Han bestämmer sig för att testa den vid middagen.
- Min son, var har du varit idag?
- I skolan.
SMACK! Roboten ger honom en örfil.
- Okej, jag kollade på film hos en kompis.
- Vad för film?
- Sagan om ringen.
SMACK! Roboten ger honom en örfil igen.
- Jaja, det var en porrfilm! erkänner sonen.
- Va! När jag var i din ålder visste jag inte ens vad porr var, skällde pappan.
SMACK! Roboten ger pappan en örfil.
Mamman skrattar och säger:
- Ja, det märks att han är din son.
SMACK! Roboten ger mamman en örfil...

Veckans Citat

”Möjligheter är som soluppgångar. Väntar du för länge så missar du dem”

William Arthur Ward

Inga kommentarer: