måndag 8 mars 2021

Tillfredsställ din kvinna

 


 

Kvinnan i fokus

Det är viktigt att kvinnan känner sig avslappnad och bekväm för att kunna njuta fullt ut. Genom att ge henne tid att komma i stämning och låta alla tankar stilla sig så kommer impulserna till hjärnans njutningscentra att få fri väg. Det är då hon kommer att njuta maximalt! Vi ger dig massor av tips, både praktiska råd och produktförslag som kan göra underverk för att hennes njutning ska bli riktigt intensiv och att hon ska få total tillfredsställelse.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

Köp för 69:-

Veckans värdekod

Väck de djuriska lustarna med vibrationer från läckra Leo Bullet. Ett diskret förvaringsfodral medföljer.
Använd värdekod LEO69 i kassan så köper du Leo Bullet för endast 69 kr. Ord. pris 159 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2021-03-14

Läs om Leo Bullet

Ge henne njutning

Vad kan man göra för att skapa mer lust och tillfredsställelse? Här får du massor av tips och idéer hur du får kvinnan att njuta maximalt.

Läs tipsen här

Produkttips

Imorgon 8/4 är det Internationella Kvinnodagen och vi firar med ett kalaspris på multifunktionella Massage Tool. En riktig önskeprodukt för varje kvinna! Den fungerar till rengöring, exfoliering, återfuktning och rynkreducering i ansiktet men den passar även utmärkt till avkopplande massage åt spända muskler och intim stimulans.

Massage Tool
 

Nya läckerbitar för en sensuell stimulans av klitoris och andra erogena zoner på kroppen!

Visa Sensual Floral
Visa Beauty Butterfly
Visa fler nyheter
 

Inled hennes tillfredsställelse med en njutningsfull massage. Lyxiga Shunga Massage Candle Strawberry bjuder både på underbar doft och en oemotståndligt het massageolja. Som gjort för att komma i stämning för en romantisk stund tillsammans.

Visa Shunga Massage Candle
Visa fler massageljus
 

Med Frenzy Climaxer kan du ge en härlig stimulans till båda hennes känsliga lustpunkter samtidigt. Staven har en krökt design för att stimulera g-punkten och en kupad klitorisretare med mjuka vibrerande piggar som stimulerar både klitoris och det känsliga området omkring. En kombination som garanterat ger henne en sagolik njutning!

 

Visa Frenzy Climaxer
Visa fler G-punktsstavar
 

När du vill att hon ska njuta det där lilla extra så kan du massera klitoris med stimulerande gel som ökar hennes lust. Detta förhöjer känsligheten och gör njutningen mer intensiv.

Visa Viamax Sensitive Gel
Visa fler stimulerande
 

Finger Feeling är leksaken som hjälper dig att bli extra fingerfärdig! För in två fingrar och massera hennes inre med den skönt ribbade ytan. Som grädde på moset har Finger Feeling en vibrator som samtidigt och varsamt stimulerar hennes njutningspärla.

Visa Finger Feeling
Visa fler klitorisvibratorer
 

Få din kvinna att känna sig riktigt speciell med en exklusiv vibrator i svart och guld. Den är designad för att ge henne mesta möjliga stimulans och har en bred anläggningsyta som gör det enkelt att hitta de rätta punkterna. Denna utsökta pärla ger en total och kraftfull stimulans av klitoris och alla dess känsliga nerver som förgrenar sig ner i området. Resultatet blir rent extatiskt!
Sänkt pris denna vecka!

Visa Elegance Precious
Visa mer med guld
 

De flesta kvinnor behöver stimulans av klitoris för att få orgasm. Under samlaget blir oftast klitorisstimulansen otillräcklig men med U-formade Satisfyer Double Joy säkerställs rätt stimulans för henne så ni kan nå gemensam extas! En vibrator som är full av teknik och sköna funktioner.

Visa Satisfyer Double Joy
Visa fler U-formade
 

Sexiga underkläder är både vackert och erotiskt. Det kan öka den sexuella energin både hos den som bär dem och den som ser dem på. Trosan Crystal Thong gör bakdelen extra inbjudande och sexig.

 

Visa Crystal Thong M
Visa fler sexiga kläder
 

En av de bästa instruktionsfilmerna för kvinnlig njutning! Lärorik film med tekniker för kvinnans erogena zoner som inte bara gäller underlivet utan hela kroppen. Ge henne en oförglömlig och kärleksfull upplevelse hon sent kommer att glömma...

Visa DVD Yoni Massage
Visa fler instruktionsfilmer
 

Veckans sextips

Underarmarna har massor av nervändar som är känsliga för stimulans. Gör små lätta cirkelrörelser med dina fingertoppar från hennes fingrar, över handflatan och ända upp till armbågen. Både avslappnande och upphetsande!

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Ett ungt par var på en romantisk vinterresa och bodde i en mysig vedeldad stuga. Killen går ut för att hugga ved och efter en stund kommer han in och säger:
- Älskling mina händer är så kalla!
- Kom och lägg dem här mellan mina ben så ska jag värma dem, säger tjejen.
Efter lunch går han åter ut och hugger ved och kommer tillbaka in och säger:
- Älskling mina händer är så kalla!
- Kom och lägg dem här mellan mina ben så ska jag värma dem igen, säger hon.
Efter middagen behöver han hugga mer ved och när han kommer in säger han:
- Älskling mina händer är så kalla!
Hon tittar på honom och säger:
För guds skull, fryser du aldrig om öronen?

Veckans Citat

“Många människor är rädda för att säga vad de vill. Det är därför de inte får vad de vill ha.” 

Madonna


Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Inga kommentarer: